Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI Visuals :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    o guzelim coupe'ye bi-xenon alinmamis, cok uzuldum..
    prestige MINI, MINI of concord, gibi USA subelerini takip ediyorum sosyalaglarda.. her araci teslim ederken fotograf cekip ekliyorlar ve bugune kadar gorduklerimin cogunda xenon yok acaba bi xenon'sever biz miyiz? :what:

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      prestige MINI, MINI of concord, gibi USA subelerini takip ediyorum sosyalaglarda.. her araci teslim ederken fotograf cekip ekliyorlar ve bugune kadar gorduklerimin cogunda xenon yok acaba bi xenon'sever biz miyiz? :what:

Amerikalilar o tip luks ivir ziviri pek sevmiyor. Birde onlarda siparis odaklilik yok, ellerinde ne varsa ucuz olan direk gidip onu aliyorlar. Yine de MINI'nin xenonsuz uretiminin yasaklanmasi gerektigini dusunuyorum..
      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Ztn arabayi bedavaya aliyolar bide 3 kurusluk xenon farkinin hesabini yapiyolar!

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
        sigpic

Yorum Yap

Amerikalilar o tip luks ivir ziviri pek sevmiyor. Birde onlarda siparis odaklilik yok, ellerinde ne varsa ucuz olan direk gidip onu aliyorlar. Yine de MINI'nin xenonsuz uretiminin yasaklanmasi gerektigini dusunuyorum..
          Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Ztn arabayi bedavaya aliyolar bide 3 kurusluk xenon farkinin hesabini yapiyolar!

cok enteresanlar jcw aliolar xenon yok.. sacma sapan bi jant secilmis.. adamlar bi gelip turkiyenin kosullarinda MINI almaya calissalar ya ellerindeki firsatin degerini bilmiolar :banghead:

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Cunku xenon'a verecekeleri $1000 ile bambaska bir araba alabiliyorlar. Yanlis hatirlamiyorsam MINI $20000 civariydi. $23000'e Camaro alabiliyorsun. biraz paraya kiyarsan $60bin'e E350 Cabrio, $66bin'e E550 Cabrio alabiliyorsun
            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

aksine..
              bir tanıdığımız 95.000 dolar civarında C63 Coupe Black Series aldı. Cocugun araba gırtlak ama bir tek xenon yok. Bir dönem xenon EU ve Amerikada yasaklanacak gibi dedikodular çıkmıştı.. Pek tercih edilmiyor. Bence sacmalık
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Ben gecen chikagodan bedavaya dagitilan ikinci el araba dergisini akip bi bakim dedim psikolojik tramva yasadim sonra. Bu arada hakkaten cok saglam arabalarda yok xenon yagmurda basarisiz diye belki gguvensiz goruyorlaedir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Xenon yağmurda başarısız diyen hakkaten araba kullanmamış, yada TR'de yağmurlu havada kullanmamış

Ben akşam karanlığında yağmur yagsız xenonsuz arabada çok zorlanıyorum. Misal şirket aracım. Ama aynı yolu xenonlu olsam 5 - 10 dakika daha erken giderim varmak istediğim yere iddaa ediyorum

tamam körüm ama xenon'a bahane üretilemez bnce
                  1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                  2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                  4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                  5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Bende turkiyede xenonsuz araba sattirmazdim.
                    xenonu olmayan gidip beyaz ampul takio florasan usulu gezio gece gozu oyup geciyor adeta(!) Cok les bi durum!
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

En son düzenleyen b.battal; 06-06-13, 11:52.
                      34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
                      34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

Yorum Yap

B.Battal'in ekledigi resimlerden en usttki cok guzel. Renkte harika..

Yorum Yap

Benide merceklilere doğru yaklaştırıyosunuz
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              B.Battal'in ekledigi resimlerden en usttki cok guzel. Renkte harika..
                              R53 candır abi ya o mavi'nin kombinasyon renk vs. çok iyi hakkten

seccop edition

34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
                              34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

Bu da benim bilgisayar masaüstü ekranım

mini-cooper-Wallpapers.jpg
                                Volkan USER
                                34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
                                [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X