Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Mart
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
O diziye varya acaip kinliyim bu kadar sacma bı dızı olurmu yaa habire helikopterle ates acılıyo heryere sniperler var ama vurulmayan ortada kalan bı suru adam var
-
Persembeye daha cok varAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstero baska dızı talha nam salmış gununde saatınde
Bir yorum yaz:
-
o baska dızı talha nam salmış gununde saatındeAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu yalan dünyanın da suyunu çıkardı kanal d. Her hafta başka bi gün ve başka saatte. Kendi gününde kendi saatinde olsaya
Bir yorum yaz:
-
bu yalan dünyanın da suyunu çıkardı kanal d. Her hafta başka bi gün ve başka saatte. Kendi gününde kendi saatinde olsaya
Bir yorum yaz:
-
Bu aksam yalan dunya da yoktu bu aralar yaslı amcalar gıbı tam bırsey seyretmeye baslıyorum uyuya kslıyorum
Bir yorum yaz:
-
Yaw geceleri coşuyo herkes bu aralar gençler dizimi seyrediyodunuz sesiniz çıkmıyodu
Bir yorum yaz:
-
HOşuma gitti orçun bakıp duruyorum valla aradaAslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfena durmuyormuş abi.
Bir yorum yaz:
-
fena durmuyormuş abi.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]726[/ATTACH]
Bide bu var
Bir yorum yaz:
-
daha 1hafta var haci burs almaya.. Pooof
ustelik geldigi gibi kayip gidio elden..
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
dsc02419bu2.jpg
dsc02415fb8.jpg
dsc02418wq6.jpg
Hahahah ne buldum benım arabanın ben almadan oncekı son hali gp jantları fena durmamıs aslında uzerınde
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: