Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Mart
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstermart güzellleri,, pardon forum güzelleri =O) gemiyle Letonya, Riga da beleş wireless buldum limanda hemencik bi foruma bağlanıyım bi slm veriyim dedim,,, unutmayın beni sakin,, tüm forumu çok özledim kendinize çok iyi bakın,,, işten güçten vakit yok ben mecburen kaçarzormus bu gemi isleri valla.ne zmn geliyosun?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstermart güzellleri,, pardon forum güzelleri =O) gemiyle Letonya, Riga da beleş wireless buldum limanda hemencik bi foruma bağlanıyım bi slm veriyim dedim,,, unutmayın beni sakin,, tüm forumu çok özledim kendinize çok iyi bakın,,, işten güçten vakit yok ben mecburen kaçar
Bir yorum yaz:
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstermart güzellleri,, pardon forum güzelleri =O) gemiyle Letonya, Riga da beleş wireless buldum limanda hemencik bi foruma bağlanıyım bi slm veriyim dedim,,, unutmayın beni sakin,, tüm forumu çok özledim kendinize çok iyi bakın,,, işten güçten vakit yok ben mecburen kaçar
Haci daha yeni konustuyduk sanki seninlen iyi oldu buradan bi ses vermen eyvallaaah
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
mart güzellleri,, pardon forum güzelleri =O) gemiyle Letonya, Riga da beleş wireless buldum limanda hemencik bi foruma bağlanıyım bi slm veriyim dedim,,, unutmayın beni sakin,, tüm forumu çok özledim kendinize çok iyi bakın,,, işten güçten vakit yok ben mecburen kaçar
Bir yorum yaz:
-
Universitenin 'egoist' okutmanlarindan arastirma gorevlilerinden ogrenci isleri memurundan hatta guvenliginden bile bikmis bi insan modeliyim bu donem.
Ne zaman kapanio bu okullar acaba?!?!? :what:
ps. tek tesellimiz sadece pzt sali crs okul olusudur!
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanki biri yağmur yagmayacak demişti
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa neyse ki foto cekimlerini yagmursuz tamamladık
Bir yorum yaz:
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben tam geldim Meguıars tan kapının önüne garaja sokarken bi bastırdı yağmur sanıye ile kurtuldum alen abi
Bir yorum yaz:
-
ben tam geldim Meguıars tan kapının önüne garaja sokarken bi bastırdı yağmur sanıye ile kurtuldum alen abi
Bir yorum yaz:
-
Herkese iyi haftalarCtesi arabayı yıkatıp aksamına yagmur yagması haric ters birsey yok
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHerkese iyi bir hafta diliyorumGünaydııın
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster10 yıl oldu alış artık
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO diziye varya acaip kinliyim bu kadar sacma bı dızı olurmu yaa habire helikopterle ates acılıyo heryere sniperler var ama vurulmayan ortada kalan bı suru adam var
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: