Geliyim ben yaa
Sent from Beko Su Sebili..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Mart
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Günaydın sonunda güneş açtı beearaba pislik içinde hemen yıkamam lazım
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiMart ayı giderayak bana kendini sevdirmek icin elinden geleni yapıyor
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYag zamani gelmis bir de antenim kirildi yenisini takicazsize de aldik kiskanma.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe ciciler taktiriyorsun yaaasize de aldik kiskanma.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun arabayla gelmek zorunda kaldım işe ama iş dönüşü AYN ye ugrayıp bir kac cici taktırıcam Minnoşa
Bir yorum yaz:
-
Bugun arabayla gelmek zorunda kaldım işe ama iş dönüşü AYN ye ugrayıp bir kac cici taktırıcam Minnoşa
Bir yorum yaz:
-
Aslı gamze10 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbayadir forumdan uzak kaldim derslerimin yogunlugu dolayisiyla hrrkezden ozurdilerim.daha cok aktif olmaya calisicam.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibayadir forumdan uzak kaldim derslerimin yogunlugu dolayisiyla hrrkezden ozurdilerim.daha cok aktif olmaya calisicam.
Bir yorum yaz:
-
Kiprissta hava sahane! bugun 24derece sicacik.. annemle konustum oralarda hava faciaymis yoklugum nasilda istanbulu etkiliyor bre..
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiCumartesi 20 derece olacakmis hava belki bir ihtimal biraz sevebilirim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSeni de sevmedim Mart
Bir yorum yaz:
-
ne zaman koşu bandına çıksam tv de sucuklu yumurta reklamı defalarca çıkıyo sınanıyormuyum acaba diye kendime sormaya başladım .
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: