Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

OBD'ler hakkinda bilgi alabilirmiyiz :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Oguz benim baktigim ios uyumlular hep wifi sanirim ios sadece wifi ile calisiyor. Sebebini sorma henuz bilmiyorum.

Sent from Cobanogullari mobile system )
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Ben birsürü obd programı indirdim hepsinin bluetooth seçeneği var sonuçta çalışmasa olmazdı değilmi?
      Wifi olanları diğerlerinin4 katı tüm meselede bu zaten, keşke deneyip alabileceğimiz biryer olsa..

Yorum Yap

iphone ile bluetoothdan çalışmama sebebi bildiğim kadarıyla ioslarda sadece veri yollamaya yarıyor, bt ile veri alınmıyor olabilir.. emin değilim sebebinden tahmin sadece ama bt ile çalışmadığını biliyorum bende..
        r53 lerde o2 yani afr okunmaz kesinlikle, çünkü üzerindeki oksijen sensörleri narrowbanddir ki birçok araçta da bu şekildedir.. yeni yeni vw tsi larda vb. makinalarda orjinalden wideband ile gelmeye başladı ama r56 lardan ve 60 lardan emin değilim, narrowband ise eğer onların sensör onlarda da okunamaz, anca gelen voltaj değerine göre torque vb. arayüz program bunu aşağı yukarı afr değeri olarak gösteriyor olabilir ama kesinlikle doğru değer olamaz sensör tipi narrowband'se..
        ayrıca r53 için almayı düşünenler bence birisinden ödünç alıp denesinler ilk başta çünkü bazı beyinlere uymayabiliyor scantool, scangauge vb. şeyler desteklemeyebiliyor..

Yorum Yap

Keremin aracinda denedik bendeki obd cihazi.onda gostergede afr degeri ne ise benim telefondada o cikiyor.bire bir ayni.

turbo boost da birebir dogru gosteriyor onuda powershopun dynoda test ettim.digerleride buna yakin oranda dogrudur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
          sigpic

Yorum Yap

Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            iphone ile bluetoothdan çalışmama sebebi bildiğim kadarıyla ioslarda sadece veri yollamaya yarıyor, bt ile veri alınmıyor olabilir.. emin değilim sebebinden tahmin sadece ama bt ile çalışmadığını biliyorum bende..
            r53 lerde o2 yani afr okunmaz kesinlikle, çünkü üzerindeki oksijen sensörleri narrowbanddir ki birçok araçta da bu şekildedir.. yeni yeni vw tsi larda vb. makinalarda orjinalden wideband ile gelmeye başladı ama r56 lardan ve 60 lardan emin değilim, narrowband ise eğer onların sensör onlarda da okunamaz, anca gelen voltaj değerine göre torque vb. arayüz program bunu aşağı yukarı afr değeri olarak gösteriyor olabilir ama kesinlikle doğru değer olamaz sensör tipi narrowband'se..
            ayrıca r53 için almayı düşünenler bence birisinden ödünç alıp denesinler ilk başta çünkü bazı beyinlere uymayabiliyor scantool, scangauge vb. şeyler desteklemeyebiliyor..
            Yekta benim arabamda destekliyor o programlar
            RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

bende scantool çalışmadı mesela ama aşağı yukarı aynı aylarda üretilen görkemin eski arabada çalışıyodu tam olarak neyden dolayı böyle bir fark oluyor çözemedim beyinler birebir aynılar hatta.. bir ihtimal birimizde güncel yazılım olup olmaması ile alakalı olabilir demiştik ama bilemiyorum
              ayrıca şimdi bakındım da gerçekten r56 larda orjinal wideband varmış şaşırdım sadece gösterge ile iş bitti valla ne kıyak iş

Yorum Yap

talha

[email protected]

Tesekkurler
                www.haktankeskin.com

Yorum Yap

AFR isini cozdugume sevindim sanirim İpad MINI yi bu is icin ayiricam kaldi holder bulmak )

Sent from Cobanogullari mobile system )

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Benim cihazım ulastı ama arabamdan cok uzagım deneyemem
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Benim cihazım ulastı ama arabamdan cok uzagım deneyemem
                      Benım arabada deneyelım

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        talha

[email protected]

Tesekkurler
                        Isyerindeki bilgisayarda program.yrn yollarim.

Bu arada android cihaz var degilmi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                        sigpic

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Benım arabada deneyelım
                          sen arabamdan da uzaksın
                          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

bu arada torque da afr veriyor mu yoksa dashcommand mi almak lazım o da 89tl yahu

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              bu arada torque da afr veriyor mu yoksa dashcommand mi almak lazım o da 89tl yahu
                              afr veriyor.

Benim normalde 14,7 çıkıyor.Dip gaz yaparken 11- 12 arası oluyor.Ayrıca afr değerlerini yorumlamasını bilenler buna da bi yorum yaparsa bende öğrenmiş olurum değerlerimin değerini
                              sigpic

Yorum Yap

Kekuti de soyler simdi 14.7 normal bir degerdir arac normalde calısıyor yuke bindikce zengine cekiyor arabayı ki o degerler normal olması lazım

daha iyi anlasılması için asagıya bir çizelge koydum.

Ideal-stoichiometry.jpg

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X