Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

OBD'ler hakkinda bilgi alabilirmiyiz :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

OBD'ler hakkinda bilgi alabilirmiyiz :)

Arkadaslar araca OBD v2 bluetooth module almak istiyorumda ELM327 acaba bu moduller aractan araca farklilik gosteriyor mu? Soketleri ve ucun cinsi gibi. Veya dikkat etmemiz gereken baska herhangi birsey. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

OBD artik universel her araba uyar ve uclari bile ayni. Kablulu yada bluetooth almaniz bi fark yok sanirim ama ben datalog aliyorum diye kablulu tercih ediyorum hani daha hizli belki diye. iyi bir sey alin ama cok para vermeyin cunku cinde satilan ve kaliteli olandan'da aldim ikisinde hic bi farki yoktu hepsi gayet iyi calisiyor. Baska sorucaniz bisey varsa lutfen sorun
    RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Bende de var elm327 çinden alıştım luai 'nin dediği gibi universal bir port artık obdII , ben android üzerinde torque ile kullanıyorum.

Yorum Yap

Çok güzel uygulamalar kullanılacak obd ile istanbula dondumde bi kaç ornek koyamaya calisicam
        RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Bende elm 327 var cok memnunum ucretsiz torque ile kullaniyorum cok uyugun rakama bir cok gostergeye sahip olabiliyorsun. Apple desteklemiyor ama. Wifi model almak lazim apple icin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Cok tesekkurler bende sahibindende baktim zaten vgate diye bir marka onu almayi dusunuyorum. Sadece aractan araca farklilik olur mu diye bi sorayim dedim

Yorum Yap

Merhaba r56lar Turbo boost feature for vehicles that support MAP and MAF sensors (VW & Golf / Audi / Seat etc supported) özelliğine sahip mi turbo boostu gösteriyor mu acaba?
              bir de sahibindende 50 70 aralığında cihazlar var bunlardan herhangi birini alsak oluyor mu anladığım kadarıyla hepsi aynı işi yaptığından ucuz olanı almak en mantıklısı elm 327 1.5 olan hepsı aynı mıdır?

Yorum Yap

Peki son bir soru daha obd yi aracin kontagi acikken mi yoksa arac calisirken mi baglayalim? Araca zarar verme gibi bir ihtimal var mi acaba? Ve bu hata kodlarini silerken arac calissin mi?

Yorum Yap

Calisir falan hic dikkat etmedim ben turbo boost ve water temp ayni anda acik

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Peki son bir soru daha obd yi aracin kontagi acikken mi yoksa arac calisirken mi baglayalim? Araca zarar verme gibi bir ihtimal var mi acaba? Ve bu hata kodlarini silerken arac calissin mi?

Hata kodu silmek için aracı Kapali yapıyorsunuz ve Datalog için tabi çalışırken. Her hangi bi zarar veremesiniz!!
                    RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Cok tesekkurler bende sahibindende baktim zaten vgate diye bir marka onu almayi dusunuyorum. Sadece aractan araca farklilik olur mu diye bi sorayim dedim

Yaaa kankaa sen artik bisey alma yeter

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Yaaa kankaa sen artik bisey alma yeter

Yahu arkadasim sen neden bana taktin acaba bu kadar sorabilirmiyim? bi git diosun bi ytr diosun yemek borcun iyice kabariyor soyleyeyim bastan :P

Yorum Yap

Yahu arkadasim sen neden bana taktin acaba bu kadar sorabilirmiyim? bi git diosun bi ytr diosun yemek borcun iyice kabariyor soyleyeyim bastan :P

senin canin sagolsun heheeyyt!

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Kaancım, arıza silerken Luai'nin belirttiği gibi kntak acık olucak ancak aracı calıstırmayacaksın. Hata kodunu sildikten sonra, kontagı kapatıcaksın ve aracın marsına basıcaksın. Boylece arıza silinecektir.

Alper'le gorus yine yarın. Sonrasında onunda dusuncesini alalım. Android islemcilerde bluetooth alabiliosun diye biliorum. Ancak iphone icin farklı bir program mevcut ve wireless olan modulu almak gerekiyor.

Androidte dun baktıgımız elm127 sanırım bi parca bakmıstık, bu parcayı aldıktan sonra androidden, Torque programını indiriyorsun. Sonrası cok basit.

Edit : elm327
                            En son düzenleyen Kekuti; 18-02-13, 00:23.
                            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Kaancım, arıza silerken Luai'nin belirttiği gibi kntak acık olucak ancak aracı calıstırmayacaksın. Hata kodunu sildikten sonra, kontagı kapatıcaksın ve aracın marsına basıcaksın. Boylece arıza silinecektir.

Alper'le gorus yine yarın. Sonrasında onunda dusuncesini alalım. Android islemcilerde bluetooth alabiliosun diye biliorum. Ancak iphone icin farklı bir program mevcut ve wireless olan modulu almak gerekiyor.

Androidte dun baktıgımız elm127 sanırım bi parca bakmıstık, bu parcayı aldıktan sonra androidden, Torque programını indiriyorsun. Sonrası cok basit.
                              Abi ELM327 olan parcayi aldim. Torque programinida simdi yukledim. Once diger aracta denedim butun veriler geliyor. Birazdan MINI de de deneyecegim

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X