pırtıgı üstüne para verirse alırım muahuahuah
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yarın Maslak Sanayiye kimler geliyor?
Çöküş
X
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster3 parça lokal varmış
Yorum Yap
-
Berna
Baran aksam eve gelme-Alen size anca sen evde olmadigin zaman gelirim-NDG sen direk hakaret ettigin icin bittin zaten
Yorum Yap
-
Berna
Kerem sende bittin olm benim icin yeni gordum zirtik yazdigini sende benim icin artik kekuti dei kukurik sin!!!
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaran aksam eve gelme-Alen size anca sen evde olmadigin zaman gelirim-NDG sen direk hakaret ettigin icin bittin zaten
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahahaha aci gercekler Bebegim
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBAran olm Berna sorunsalını çözdümya la Baran aksam sözlestigimiz gibi o zaman :P
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBAran olm Berna sorunsalını çözdümya la Baran aksam sözlestigimiz gibi o zaman :P
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösteray millette sıraya girmişti sizin için
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw şu pırtıkın bı resmını alalım artık
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw şu pırtıkın bı resmını alalım artıkAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi son derece huysuz bir kuş işte, beni hic sevmez, ben de ona pek ısındıgımı soyleyemem
IT'S TIME
Yorum Yap
-
brnx2
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖyle bir iddiamız yok bizim
Gökhan resim şimdi zor işteyim, ama anlaşırız herhangi bir sorun yok... Kredi kartıyla hallederiz ödemeyi de..
Yorum Yap
-
Berna
Yorum Yap