Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yarın Maslak Sanayiye kimler geliyor?
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiDaha uyandin?? Biz 3 Countryman olduk bile burda.
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarbi direk sana gelseydim ya, ama ucundan cizdim sabah tamponu onu temizliyoruz simdi)
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen buradayım)
Bir yorum yaz:
-
Ben buradayım
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTabi ki geldim yine bir allahin kulu yok
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTabi ki geldim yine bir allahin kulu yok
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOk gelince ararsınız 05324518973
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Aslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı göster100 de 90 gelmeyi düsünüyorum maslaga,alacagım bır kac parca var kısmet olursa ugrarım yanınıza
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstersabah 9 sutte kahvaltı sonra AYN oradan efes2sonra Allah kerim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende belki gelebilirim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisonra Allah kerim
Bir yorum yaz:
-
bende belki gelebilirim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada gecmis olsun arkadasınaGelmedigin için de cok üzüldük
Bir yorum yaz:
-
100 de 90 gelmeyi düsünüyorum maslaga,alacagım bır kac parca var kısmet olursa ugrarım yanınıza
Bir yorum yaz:
-
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben varken gelmeyın ben yokken gelin. minicimisiniz dertmisiniz tasamısınız?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben gelmeyeceğim yarıngözünüz aydın:P
Gelmedigin için de cok üzüldük
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: