Ben anlatırım ama ulusararası suca girer o yüzden bende kalsın
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sira disi anisina guvenenleri boyle alalim :)
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen anlatırım ama ulusararası suca girer o yüzden bende kalsın
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de asker de olu fotografi cekmistim, sirnaktaydim ben de. Su an galatasaray kiz voleybol takimiyla cekimdeyim ama ikisi de enteresan sanirim
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrkun Darnel oradaysa selam soyle Neslihanın eşidir kendisi cocukluk arkadasım Sutopundan.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrkun Darnel oradaysa selam soyle Neslihanın eşidir kendisi cocukluk arkadasım Sutopundan.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrkun Darnel oradaysa selam soyle Neslihanın eşidir kendisi cocukluk arkadasım Sutopundan.Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBilmiyorum ki sorayim bakalimAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi o da sana selam soyluyor
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstertmm banladım kendimi
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGördüm şimdi kırmızı kırmızı bende diyorum bu kim bıyıklı dayı
Bu arada benim USA hikayesi uzun. Kısaca DUI diyelim bilenler bilmeyenlere anlatsın...Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDayın öpsün seni conem. Murat I'n yaş meselesine beni karıştırmayın. Bana kimse gelip siz 50 yaşında mısınız demedi daha?
Bu arada benim USA hikayesi uzun. Kısaca DUI diyelim bilenler bilmeyenlere anlatsın...
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbak sımdı benı meraklandırdın
Yorum Yap
Yorum Yap