Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Fast and Furious 6 official trailer
Çöküş
X
-
Ozanbalta -
bizimkiler baya yavaş kalırAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi MINI kullansalardı filmde ne olurdu
Yorum Yap
-
evet ne yazık kiAslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbizimkiler baya yavaş kalır
)))
Yorum Yap
-
yeeeps! iste bu! sinema kapatalim herkes toplansinAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterozaman gösterim gününe bi org. yapalım hep beraber seyredelim ne dersiniz ? sonrada gaza geleceğimiz kesin olduğu için ya go kartta dökeriz kurtlarımızı yada otoban paklar bizi herlade
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
keşke araç başı sinema aktivitesi olsa da F&F'yi izlesek minilerleAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryeeeps! iste bu! sinema kapatalim herkes toplansin
Sent from my iPad using Tapatalk HD
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
Burak
Eskiden simdi bauhaus olan yer tatilya varken arabadan izlenen sinemaydi adi ne bilmiyorum. Seside radyo fm bandindan verirlerdi tabi ozaman beylikduzu sazlikti
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
valla Borusan yine bi festival yapsada ottosantrale kursa mini drive-in cinema olayini ..Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkeşke araç başı sinema aktivitesi olsa da F&F'yi izlesek minilerle
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Burak amca yasin cikiyorAslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEskiden simdi bauhaus olan yer tatilya varken arabadan izlenen sinemaydi adi ne bilmiyorum. Seside radyo fm bandindan verirlerdi tabi ozaman beylikduzu sazlikti
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
)))))))
@ ndg gosterime girsin sinema kapatmak olmasa bile hep beraber seyredelim cok isterim.sigpic
Yorum Yap
-
abi cok duygusal bağlandın amaAslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEskiden simdi bauhaus olan yer tatilya varken arabadan izlenen sinemaydi adi ne bilmiyorum. Seside radyo fm bandindan verirlerdi tabi ozaman beylikduzu sazlikti
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
tamam bu organize olayini hallediyorum ben..Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBurak amca yasin cikiyor
)))))))
@ ndg gosterime girsin sinema kapatmak olmasa bile hep beraber seyredelim cok isterim.
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap

Yorum Yap