Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

r 53 e neler yapabılırız?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

r 53 e neler yapabılırız?

yenı konum arkadslar r 53 aracıma eskı sahıbı resmen ıskence etmıs balatalar bıtmıs fısını ters akım yapıp ıcerdekı lambayı soktrmus yere otursun dıye amortısor tablalarını kestrmıs orjınal yaylarıda kestrmıs bujı kablosunun bırı takılan kısımdan ıcten kopmus oyle kullanmıs neyse
    aracıma coıl sıparsı 17 kasnak buyuk ıntercooler ve metanol kıt sıparıs ettım bujı kablolarını degıstrdım onlerde ebc spor dısk ve yesıl balata kullandım gecenlerde bu at arabası olma nedenınden sag aks boslugu arrtı ve dagıldı onu degıstrdım exedy stage 3 bronz baskı volan setı aldım dıger parcalar ıle bırlıkte takılacak ve tum parclar takıldıktan sonra yazılım yapılacak araca..
    bu arada dıreksıyon pompasıda yenılendı aracın sertlesıp eskı halıne gelıyordu en son sertlestı kaldı oyle
    baska neler yapabılırız?
    mesela http://www.waymotorworks.com/oem-cab...oss-brace.html bu parcanın onemı nedır yada nerden bulabılırız cogu parca turkıyede mevcut degıl sızler parcları nerden temın edıyorsunuz?
    dıreksıyon pompası yagının oldugu kutu aşagıdan akıtma yapıyor bunun metal olanını nerden bulabılırız?
    aracta harman kardon ses sıstemı mevcut fakat teyp mp3 calmıyor bı aparat ıle aux gırısı yapılabılıyor bunu nerden bulabılırız?
    bu arac ıcın yag tankına gerek var mı acaba?
    kule gergısı ne marka onerırısınız?
    yag sogutucu gordum takmaya gerek var mı malum arac derecesı yuksek calısıyor..
    http://www.ebay.com/itm/7-row-BMW-MI...50a3f6&vxp=mtr
    bırde ebay da cok guzel urunler mevcut yanlız ebay ıle alakalı hıc bılgım yok sadece bıraz once paypal hesabı actım ebayda cok saglam urunler mevcut guvenle alısverıs yapabılırmıyız acaba yada yapan bı uye arkadsımız var ıse onla ırtıbata gecıp getırtebılırmıyız?

forumda biraz arama yaparsanız r53 üzerine bayağı bi konu ve konuşma var 1.JENERASYON MINILER bölümünde ki sorularınızın çoğunun da cevabı orda var..
    intercooler ne marka aldınız?
    exedy eğer çok uygun bir paraya almadıysanız gerek yok, hatta gündelik kullanım için çok fazla sert, ve yorucu olur ilk kalkışlarda bolca titreme yaşarsınız özellikle ilk alışma sürecinde orjinal debriyaj gayet yeterli yüksek güçlere kadar kaçırma vs. gibi bir sıkıntı olmuyor, geri verme şansınız varsa verip orjinal alabilirsiniz..
    ilk linkteki parça r52 yani ilk kasa cabrio minilerin ön şasi bağlantılarındaki çapraz gergiler, tr de kolaylıkla bulunuyor çünkü orjinal bir parça çifti 100 lira gibi bir fiyat hatırlıyorum.. şasinin esnemesini azalttığı için yol tutuş artar ve direksiyon tepkileri netleşir, ama sadece bu parça ile mucize beklemeyin ön kule gergisi ile birlikte kullanırsanız daha iyi olur ki o da sorulmuş, istediğiniz marka kullanabilirsiniz çok tel maşa olmadığı sürece, jcw olabilir omp alutec vs. olabilir..
    hidrolik tankını sormuşsunuz, forge kalitelidir alabilirsiniz linki de burda:
    http://www.waymotorworks.com/forge-a...ring-tank.html

aux girişini de birkaç site satıyor yurtdışından getirtebilirsiniz, montajı da basit, direksiyonun altındaki bakaliti açıp teybini arkasına ulaşarak soketi boşta olan yere takıyorsunuz bu kadar basit.. www.outmotoring.com a da bakabilirsiniz.. ayrıca kendiniz de yapabilirsiniz mini2.com sitesinde anlatımı vardı ama bulmam lazım ve orta göğüsü teybi yerinden sökmek gerekli bence uğraşmaya değmez..
    yağ tankı dediğini oil catch can ise eğer alırsanız iyi olur..
    oil cooler güzel birşey ama ebayden alınacak birşey değil, kalitesiz olursa büyük sıkıntı yaratır.. tavsiyem mocal, setrab, rmw gibi kaliteli bi markadan araca uygun kiti almanız.. ayrıca aracı çok uzun süreli sıkıştırmıyorsanız, pist organizasyonu vs katılmıyorsanız bence çok da gerekli değil ama alınırsa ve düzgün montajı yapılırsa tabiki artısını görürsünüz..
    ebay için de trusted seller ise kolay kolay sıkıntı olmaz ama siz yine de markalı ürünlerden alın, markasız çin malı şeyler ebay de bolca var fiyatlarına kanıp almayın sakın almadan önce ufak da olsa internette bir araştırma yapın..

şu konuya da göz atabilirsiniz neler yapılır sorunuza cevap
    http://www.miniclubtr.com/forums/sho...tedir-((/page4

Yorum Yap

Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      ilk linkteki parça r52 yani ilk kasa cabrio minilerin ön şasi bağlantılarındaki çapraz gergiler, tr de kolaylıkla bulunuyor çünkü orjinal bir parça çifti 100 lira gibi bir fiyat hatırlıyorum..
      bu parça Sponsorumuz Hürmak'ın elinde olması lazım. Aren Hurmaktan aldı diye hatırlıyorum..
      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
      X