copper aracımızla ılgılı olarak bılgı alısverısı yapabılecegımız baska forumlar var mı acaba?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
cooper ıle ılgılı baska forumlar varm ı ?
Çöküş
X
-
mustafaerenEtiketler: Hiçbiri
-
Neden merak ettiniz baska forum varmi diye ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
mustafaeren
burdakı arkadslar pek aktıf degıl gıbı geldıde kızmazsanız yanı daha onceden opel aracım varken opel forumuna uyeydım kı halende uyelıgım var orda alısmısım cevaplar hızlı.. bıde bı soru sordum bıraz acıl lazım cevabı o yuzden belkı dıger forumlarda cevaplanmıs olabılır dıye..
Yorum Yap
-
Sen bi sorda acil cevap verelim daha soru yok ortada1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
mustafaeren
-
mustafaeren
-
forumda daha evvel böyle birşeyle ugrasmıs birisi olmayabilir. sorunuzu şöyle buradanda cevaplayayım, bir servise göstermenizi tavsiye ederim. İstanbuldaysanız bu konuda işin ehli sponsorlarımız var gidin bir görüşün sorun sıkıntınızı derim.
Sonuçta burada gidip kendi konsolunu söken vs biri oldugunu snmıyorum anca bu şekilde yardımcı olabilirim. Mod' arkadaslarımız görürse zaten cevaplarlar,ancak ben cidden pek bişe anlamadım yazılanlardan..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Adasimi( mustafa) anliyorum, bende de opel varken forumu cok daha kalabalik ve aktifti. Burayi aracimi aldiktan 7 ay sonra farkettim, diger forumlar gibi kalabalik degil. Ama uyelik sonrasi forumu taradigimda daha cok bir dostluk ortami sezdim, umarim ben de ortak olabilirim bu paylasima. Sen de boyle bir algi yerlestirebilirsen keyif alirsin diye dusunuyorum Mustafa
Yorum Yap
-
mustafaeren
yk zaten benım amacım baska forumlarda belkı boyle bı konu acılıp cozume ulasılmıstır anlamındaydı.
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdasimi( mustafa) anliyorum, bende de opel varken forumu cok daha kalabalik ve aktifti. Burayi aracimi aldiktan 7 ay sonra farkettim, diger forumlar gibi kalabalik degil. Ama uyelik sonrasi forumu taradigimda daha cok bir dostluk ortami sezdim, umarim ben de ortak olabilirim bu paylasima. Sen de boyle bir algi yerlestirebilirsen keyif alirsin diye dusunuyorum Mustafa
Bizi diğer tüm forumlardan ayıran özellik zaten bu. Sanal bir bilgi paylaşım ortamı yerine, gerçek dostluklar ve sohbetle karışık bilgi edinme platformu bizimki. Az ama öz kişiler ile çok sıkı ve keyifli bir aile ortamımız var, Allah bozmasın diyelim
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap