Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Wishmanım tehditlere boyun egme tehdit ederse baska stajyer bulurum ben sana Yaşlı başlı adam tehdit edilirim mi saygısız kızım ben sana öyle mi ögrettim babandan utan bari :P
somestr tatilim cuma baslayamayacak.. gecen hafta kar munasebeti ile tatil edilen okul nedeniyle o iptal olan sinavim pazartesiye konmus.. KizginizZzZ.. :banghead:
El memleketlerde niye ki beni 'kuru'makla, ilgisiz birakmakla tehdit edersin yahu 'bayir gulum'!! Sanirmisen buralarda interneti bana max cubukla veriyorlar. Ben sensiz yapamam, ben senin stajerinim. Senden ogrendiklerim bana 7 sene icinde Yasemin ile geri donecek. Birakma beni NIDA'siz...
Wishdahaneyapabilirkiman
out of umur hahahahaha
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
El memleketlerde niye ki beni 'kuru'makla, ilgisiz birakmakla tehdit edersin yahu 'bayir gulum'!! Sanirmisen buralarda interneti bana max cubukla veriyorlar. Ben sensiz yapamam, ben senin stajerinim. Senden ogrendiklerim bana 7 sene icinde Yasemin ile geri donecek. Birakma beni NIDA'siz...
Wishdahaneyapabilirkiman
Wishmanım tehditlere boyun egme tehdit ederse baska stajyer bulurum ben sana Yaşlı başlı adam tehdit edilirim mi saygısız kızım ben sana öyle mi ögrettim babandan utan bari :P
loo ihtiyar ucak bulamayasin oralarda mahsur kalasin.. senin icin en eyi temennide bulunmusem emin olasin Peeeeh! sertmis gerginmis cix cix cix bundan sonra en iyi arkadaa... cok beklersin soylemem catlaa aramayacagim seni ilgisizlikten kuru
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
Bir yorum yaz: