Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Wishman'in oyuncaklari

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Giovanni yerinde duruyooo. Dokunmaya kiyamadim.
    Hala tertemiz, disari cikartmadiklari icin yagmur izi bile yok.
    Ehh azicik Alen'in ERN gibi kapali yer huzursuzlugu olabilir, bu da bana HPW olarak doner mi bilemem.

P.S: Yeni oyuncagim Opel Corsa'da fena degil. Yigen bekliyo azicik adam edecekmisim!!!

Wishman

Yorum Yap

Reyiz hoşgeldin vatan topraklarina :d

Aslı wishman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      giovanni yerinde duruyooo. Dokunmaya kiyamadim.
      Hala tertemiz, disari cikartmadiklari icin yagmur izi bile yok.
      Ehh azicik alen'in ern gibi kapali yer huzursuzlugu olabilir, bu da bana hpw olarak doner mi bilemem.

P.s: Yeni oyuncagim opel corsa'da fena degil. Yigen bekliyo azicik adam edecekmisim!!!

Wishman

Yorum Yap

Heh;

Su on kamera uygulamasi bayagi iyi oldu. Sagolsun Eniste ne zaman Giovanni'yi calistirsa kayit almis. (sd karti bosaltip gitmistim, yasasin kotuluk) Ne gun, ne saat Giovanni ile ilgilenilmis butun seceresi gorunuyor. Tam spy kamera....

Yine sag kapi camim acilmiyor ama gecen seferde oyle olustu, sole bir 10 km gidince akude kendine geliyor butun parcalarda... Umarim yine oyle olur. Masraf cikartma bana Gio.... Ama ilk kontak basista devir aldi, calisti. Ama sag cam dugmesine basinca ic ledler azicik voltaj dusuruyor.

Luai'de Cusco'yu yollamis. Sagolsun kargoyu bile kendi odemis. Tesekkur ediyorum buradan Luai.

Cuma gunu icin Izmir'de ki doktorumuzdan randevu aldik. Yenileri cicileri takip ustune de resim ile paylasim yapacagiz. Heyecanliyiz.

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Heh;

Su on kamera uygulamasi bayagi iyi oldu. Sagolsun Eniste ne zaman Giovanni'yi calistirsa kayit almis. (sd karti bosaltip gitmistim, yasasin kotuluk) Ne gun, ne saat Giovanni ile ilgilenilmis butun seceresi gorunuyor. Tam spy kamera....

Yine sag kapi camim acilmiyor ama gecen seferde oyle olustu, sole bir 10 km gidince akude kendine geliyor butun parcalarda... Umarim yine oyle olur. Masraf cikartma bana Gio.... Ama ilk kontak basista devir aldi, calisti. Ama sag cam dugmesine basinca ic ledler azicik voltaj dusuruyor.

Luai'de Cusco'yu yollamis. Sagolsun kargoyu bile kendi odemis. Tesekkur ediyorum buradan Luai.

Cuma gunu icin Izmir'de ki doktorumuzdan randevu aldik. Yenileri cicileri takip ustune de resim ile paylasim yapacagiz. Heyecanliyiz.

Wishman
          ben pek heyecanliydim gioyla bana gelceksiniz diye neysee gionun gelmemesi cok daha iyi kar kis kiyamete yakalanmak var soraa aklim sizde kalacuk ayol..
          wish yaza geldiginde bende gelirim artik gio'nun bendeki cicilerini yapistirirz

Sent from my iPad using TapaTalk HD
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Reis Hoş geldin... Dur bakalım bir sesini duyalım, yüzünü görelim. İstanbul'da Rakı borcumuzu ödeyelim..

Yorum Yap

Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Reis Hoş geldin... Dur bakalım bir sesini duyalım, yüzünü görelim. İstanbul'da Rakı borcumuzu ödeyelim..
              Sakaci seni

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Sag cam sanirim tamamiyle beni terketti.
                GORKEM bak ukalalik ettim ne oldu.

P.S: acaba bir teknik mod uzaktan okusa uflese de yaza kadar bu sorun hallolsa, bizde yazin yaptirtsak. Offff

Elektrikci, bir suru ihtimal vardir diyor. Mekanizma hep camin agirligini tasimaktan bile yapabilirmis. 'Isleyen demir pas tutmaz misali' Ahh eniste arada bir sag kapiyi da acip kapasaydin keske. :-(
                Gerekirse bakacaz, plastik mi catladi, bobin mi sarilacak.
                Ama beyinlik problem degil. Zaten acip kapamayi durtukledigimde 'tik tik' sesi geliyor. Kilitler ise normal calisiyor.
                Offf Giovanni bana masraf cikartma artik....

P.S: Bu arada Agustos'ta aldigimiz depoyu kullaniyz. :-)

Wishman

Yorum Yap

Bende de olmustunayni olay iyi bir elektrikci motora iki tiktikla hallediyor ))

ALIENLOVE VIA TPTLK HD
                  LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

YASASIN;

Giovanni'nin sag cami geri dondu!!!! Yine calismaya basladi!!
                    P.S: Buldum sorunu, benimle birlikte 40 yas krizleri tutmaya basladi sanirim, kafasina gore estiriyor.)

Heyoooo, masraf ve otesi kapi icini actirtma derdi bitti.

Wishman

Yorum Yap

Moralini bozmak istemem ama eger kafasına göre çalıştıysa kafasına göre yine durabilir bence sag camı kullanma
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Moralini bozmak istemem ama eger kafasına göre çalıştıysa kafasına göre yine durabilir bence sag camı kullanma
                        De me ya :-(
                        P.S: Gorkem bi yorum yazmadi ondan oluyo iste....

wish

Yorum Yap

Ozlemisim Giovanni'yi kullanmayi. Bugun 120 km yaptik. Istanbul yolculugunu Opel 1.2 ile yaptiktan sonra bana gercekten bir go-kart hissi verdi. Depoyu doldurduk artik 200 TL yi geciyoruz. Uzun zaman sonra sanki HKS exzost bana azicik gurultulu geldi. Bilmiyorum ama paceman bile beni kesmiyecek, hep Giovanni bir numara olarak kalacak. Kim ne derse desin R50 filan ama ben cok mutluyum onunla.... Ehhh artik yarin birde yikatiriz ustunde hala Agustos'un garaj tozu var.

Seviyorum kendisini.

Yorum Yap

Gâvur ellerde mini kiralayabiliyor musun? Bu aletten bu kadar uzun süre nasıl ayrı kalabiliyorsun ve delirmıyorsun? ya da bu delirmiş halin mı? Ağustos'dan Ocak a kadar. Ölüm orucu gibi...
                            2009 JCW Dark Silver / Black
                            BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Gâvur ellerde mini kiralayabiliyor musun? Bu aletten bu kadar uzun süre nasıl ayrı kalabiliyorsun ve delirmıyorsun? ya da bu delirmiş halin mı? Ağustos'dan Ocak a kadar. Ölüm orucu gibi...
                              Ozlemez olur muyum? Basiniza sariyom ya delirdikce, mesajlara boguyom sizi!!!!
                              Bir suru gavur el gezince kiralamak gibi bir sansim olamiyor. Zaten gittigim bircok yerde direksiyon sagdan. Cin'de de yabancilarin araba kulllanmasi riskli ve polisler ile anlasamayacaklarinan dolayi yasak.
                              En azindan benim evin yaninda MINI SHOP acti biri, onunla arkadas olabildik gelmeden once, artik ona sararim bu gittigimde...

Wishman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X