Gaziantepli üyemiz var mı acaba veya çevre illerden?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Gaziantep
Çöküş
X
-
mnakibogluEtiketler: Hiçbiri
-
Aslı mnakiboglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGaziantepli üyemiz var mı acaba veya çevre illerden?sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
-
Gaziantepsen uyemiz var Kirmizi R56.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Faruk'S
Sarisin cok guzel bi bayan var erzurumda.Kendisiyle bi türlü konuşma fırsatı bulamıyorum Kendisi güzelliğiyle beni etkiledi de birazcık
bir de ne göreyim Cooper i varmis kendilerinin bu sebeple tanismayi planliyorum flyer gönderme konusu nasl oluyor.Benim ihtiyacim var sanirim
Yorum Yap
-
Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSarisin cok guzel bi bayan var erzurumda.Kendisiyle bi türlü konuşma fırsatı bulamıyorum Kendisi güzelliğiyle beni etkiledi de birazcık
bir de ne göreyim Cooper i varmis kendilerinin bu sebeple tanismayi planliyorum flyer gönderme konusu nasl oluyor.Benim ihtiyacim var sanirim
Yorum Yap
-
mnakiboglu
-
Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSarisin cok guzel bi bayan var erzurumda.Kendisiyle bi türlü konuşma fırsatı bulamıyorum Kendisi güzelliğiyle beni etkiledi de birazcık
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Faruk'S
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahhaha faruk sana tanısmak ıcın super bahane cıkmıs adresını yolla flayer gonderelım sana
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYakışır kardeşime
Sent from my iPhone using Tapatalk
tesekkur ederimm (:
Yorum Yap
Yorum Yap