Maşallah çok güzel olmuş. Kazasız belasız...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 vb 4812 r56 king :p
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTmm can sakin )) guzel olmus masallah cok :Phehe
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstercan hayırlı olsun masalahı var kazasız belasız inşAslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkazasız belasız binin çok güzel olmuş.maşallahAslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı uğurlu olsun sihirli dokunuşlar cok guzel olmuşAslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstercan hayırlı uğurlu olsun kardşim maşallah maşallah allah nazarlardan korusun
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCaann!!! Iyi gunlerde kullan ama hemen de satmaya kalkma artik
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCancooperworks darısı diger arkadasların basına
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunu stmamak uzere yaptik hayirli olsun krdesim
Bu arada susturucun Borla
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterimzana 1 sana 2 ulan
JET'ten sonra iyi oldu ama geri dönmessin diye bekliyorduk kanka
ee olm dedik sana
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİnanilmaz guzel olmus zevkle binmen dilegiyle yaptiklarin arasinda bnmde yapmak istedigim bi suru sey var zamanla danisabilirim bazi konularda mahzuru olmayacaksa
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah güle güle kullan
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah can koltuklar cok iyi ozellikle
Hayirli olsun kazasiz belasiz
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göstercan yakisikliymis araba masallah: )
bi m7 difizor kalmis geriye
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah çok güzel olmuş. Kazasız belasız...2005 - r53 mini cooper s / 34 UA 3811
2010 - r56 john cooper works / 34 MAU 01
2011 - r53 GP / 34 JET 01
2012 - r56 cooper s / 34 VB 4812
Aslı pijjama tarafından gönderilmişmini macerasına 2007 senesinde gpye kapora vererek başlayıp, cok uzun surmeden kaporayı yakıp s2000le sonlandırdım .
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel olmuş maşallah
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
artık filtreden de hevesini almışsındır ne zaman satıosun bana
ustelik reddemeyecegin bi teklif, zarf içinde jcw filtre kiti + cash2005 - r53 mini cooper s / 34 UA 3811
Aslı pijjama tarafından gönderilmişmini macerasına 2007 senesinde gpye kapora vererek başlayıp, cok uzun surmeden kaporayı yakıp s2000le sonlandırdım .
Yorum Yap
-
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah'ı var keretanın.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.2005 - r53 mini cooper s / 34 UA 3811
Yorum Yap
-
Çok güzel olmuş.
anlamadığım 1 nokta var:
bu aracı benim aleti aldığımdan 3-4 gün önce aldın, o zamandan bu yana benim alet 300km yol ya yaptı ya yapmadı. bu zaman içinde Egzozundan yayından jantından koltuğundan motoruna kadar her şeyi anında değiştirmişin. ne zaman bu parçaların siparişini verdin ne zaman geldi ne zaman takıldı???
24 saatini arabayla mı geçirdin ??
Tekrar tebrikler, güle güle kullan Egzoz sesini merak ediyorum.2009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel olmuş.
anlamadığım 1 nokta var:
bu aracı benim aleti aldığımdan 3-4 gün önce aldın, o zamandan bu yana benim alet 300km yol ya yaptı ya yapmadı. bu zaman içinde Egzozundan yayından jantından koltuğundan motoruna kadar her şeyi anında değiştirmişin. ne zaman bu parçaların siparişini verdin ne zaman geldi ne zaman takıldı???
Tekrar tebrikler, güle güle kullan Egzoz sesini merak ediyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah araba çok güzel kazasiz belasiz inşallah.
Bi kaç parça dahada süper olacak2005 - r53 mini cooper s / 34 UA 3811
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel olmuş.
anlamadığım 1 nokta var:
Tekrar tebrikler, güle güle kullan Egzoz sesini merak ediyorum.
Kismet diyelim ama yaklasik iki haftadir hergun sanayideyiz
Egzozu bulusmada veya bigun denk gelirsek duyarsin baya keyifli bi sesi var2005 - r53 mini cooper s / 34 UA 3811
Yorum Yap
Yorum Yap