Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Jantlarınız cok guzel en sevdigim jantlardan biri sakın degistirmeyin degerli jantlardır onlar. Bu arada arkadaslarımın da dedigi gibi Body kit gercekten cok degistiriyor aracı bakınız erdem in arabası
Jantlarınız cok guzel en sevdigim jantlardan biri sakın degistirmeyin degerli jantlardır onlar. Bu arada arkadaslarımın da dedigi gibi Body kit gercekten cok degistiriyor aracı bakınız erdem in arabası
R110 Pace Spoke jant vardi uzerinde....R98 leri uzun suren bir ugras sonucu sifirladim ve sonunda taktim bende cok begeniyorum....
Body kit aklimda...seritler ve daha bircok islem dusunuyorum....imkan, sabir ve zaman buldukca gerceklesicek tumu....
Birtane yapılı Clubman görmeyi çok isterdim şöyle coilover'lı JCW' bodykitli falan
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
MINI Turkiye ye geldiginden bu yana mavi bir arac istiyordum....indi blue r50 olmadi...hyper blue r53 de olmadi....kismet bunaymis
olsun en guzel mavi budur bence birde yeni bir lacivert var ona da bayildim cok guzel ama siyah gibi gorunuyor bazi isik acilarinda neyse topic yapmayayim kazasiz belasizz guzel gunlerde kullan!
Çok güzel bir Clubman. Güle güle kullanın. Web spoke 'lar ve Lightning Blue güzel bir kombinasyon. 50.Yıl Badge de güzel bir detay olmuş. Clubman ayrı bir keyif
Çok güzel bir Clubman. Güle güle kullanın. Web spoke 'lar ve Lightning Blue güzel bir kombinasyon. 50.Yıl Badge de güzel bir detay olmuş. Clubman ayrı bir keyif
Yorum Yap