Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
160,000 km olduk durmak yok yola devam ! :)
Çöküş
X
-
160.000 km mi başkanım azimle s..., betonu delermiş
ha gayret.. Kazasız belasız kullanman dileğiyle1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah kazasiz belasiz ve sorunsuz insallah 200.000 gorelim insallah
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster160k hayırlı olsun Gokhan baskan bu arada 160000 serefıne mercekli mi alsan diyorum
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah kardeşime kazasiz belasiz cezasiz inşallah
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster160.000 km mi başkanım azimle s..., betonu delermiş
ha gayret.. Kazasız belasız kullanman dileğiyle
beton falan vız gelır kekutı
Aslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasiz belasiz nice 160 lara kanks
Sent from my iPhone using Tapatalk
ulan 15 gundur senı arıcam arayamıyorum kalıyo yaa sankı holdıng sahıbıyız
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaasallah kazasiz belasiz insallah.
160k e kadar nelerle karsilastiniz arabaya ne hqrcalar neler karsiniza cikti anlatip bi yol haritasi cizerseniz arabalarinin km si yukseldi diye korkanlari rahatlatir biraz.
ınanırmısın bu km ye kadar oyle cok sıkıntı yaratacak bı problemım olmadı bır ıkı sorunum oldu ama oda ben kaynaklıydı ama tek bısey dıyebılırım arabanın km sı yukseldıkce hele R53 ıse sogutma sıstemının herzaman cok ıyı durumda olması lazım sureklı hortumları fanı kontrol ettırmek lazım bızım bakmamızla olmuyo bu ısler
Yorum Yap
-
Burak
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNice 160.000'lere hep beraber ....
Wishchinaman
Aslı Yasin Mavi tarafından gönderilmiş Mesajı göster160,000`ın şerefine Fotoğraflarda yenilenmiş Gokhan. Maşallah allah kaza bela vermesin.
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göstermakine orjinalmi
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göstermasallah masallah
Yorum Yap
-
Aslı selcuk-34 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbaşkan masallah
Yorum Yap
Yorum Yap