Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34HA7815 R56 John Cooper Works
Çöküş
X
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın bende sadelikten yana olan birisiyim ilk fotodaki görüntü bana göre daha iyi ama sizin aracınız ve zevkiniz kazasız belasız kullanın çok keyif alacağınız bi araç aldınız
-
ben de şeritsizi daha çok beğendim. bir de arka plakalık biraz yamuk, düzeltirseniz daha iyi olacaktır. kazasız belasız
Bir yorum yaz:
-
Kazasız BElasız ıyı gunlerde kullanınAslı The Sacrifice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba arkadaşlar,
Çok istediğim R56 LCI JCW'i 3 ay önce satın aldım.
Araç kazasız-boyasız.
2011 Model R56 John Cooper Works
Opsiyonlar:
Harman Kardon
Çift Sunroof
Modifikasyonlar:
Milltek Catless Downpipe
K&N Kutu İçi Filtre
Forge Dumpvalve
K&W Spor Yaylar
Powershop Stage 1 Yazılım + Popcorn
Aracı aldığımdan eski sahibinin çıkarttığı ilave farları taktırdım, orta susturucu iptali yaptım, kaputa ve bagaja kordonlu viper şeritleri çektirdim fren soğutma kanalı girişlerini kırmızı kaplatıp kaşlara far çektirdim.
[ATTACH]8727[/ATTACH]
[ATTACH]8722[/ATTACH]
[ATTACH]8721[/ATTACH]
[ATTACH]8723[/ATTACH]
[ATTACH]8725[/ATTACH]
Bir yorum yaz:
-
kazasız belasız güle güle kullanın.. bende aynı renk kombinasyonundaki aracı aldığım gün aynı şeirtleri ellerimle sökmüştüm
zevkler ve renkler tabiki
güle güle kullanın tekrardan...
Bir yorum yaz:
-
Hayırlısı olsun[emoji41][emoji1317]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
34HA7815 R56 John Cooper Works
Merhaba arkadaşlar,
Çok istediğim R56 LCI JCW'i 3 ay önce satın aldım.
Araç kazasız-boyasız.
2011 Model R56 John Cooper Works
Opsiyonlar:
Harman Kardon
Çift Sunroof
Modifikasyonlar:
Milltek Catless Downpipe
K&N Kutu İçi Filtre
Forge Dumpvalve(Sessiz)
K&W Spor Yaylar
Powershop Stage 1 Yazılım + Popcorn
Aracı aldığımdan beri eski sahibinin çıkarttığı ilave farları taktırdım. Orta susturucu iptali yaptım. Kaputa ve bagaja kordonlu viper şeritleri çektirdim. Fren soğutma kanalı girişlerini kırmızı kaplatıp farlara kaş çektirdim.
IMG_0348.jpg
IMG_E1158.jpg
IMG_1162.jpg
IMG_E1160.jpg
IMG_E1060.jpgEn son düzenleyen The Sacrifice; 05-08-18, 16:34.Etiketler: Hiçbiri

Bir yorum yaz: