8 ay önce aldığım mını me body kit hariç herşeyi yapmıştım,çok severek ve keyif alarak biniyordum ama herne kadar dolu olsada jcw body olmadan olmuyordu ve en sonunda onuda aldım gerçekten o kadar şey yaptıktan sonra ( coilover,jant,jcw direksiyon,daylight,kule gergisi,egzoz,aem cai,r59 lip vs ) şuan bana body nin verdiği mutluluğu veremedi devrim oldu resmen araçta Almanyadan jcw siyah devir göstergesi ve hız göstergesi aldım onlarda sanırım 2 haftaya elimde olacak o zaman iç kısımda tamamlanıcak,fotoğraflarını daha sonra atacağım
Bundan sonra yapıcaklarım ;
sway bar ve alt takım gergileri,jcw factory egzoz,denk gelirse 6 piston fren sistemi veya jcw fren sistemi alıp bırakacağım
Genel olarak çok binemiyorum araca ki bazende kıyamıyorum ama bindiğim zamanda bana keyif vermesi benim için çok önemli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bundan sonra yapıcaklarım ;
sway bar ve alt takım gergileri,jcw factory egzoz,denk gelirse 6 piston fren sistemi veya jcw fren sistemi alıp bırakacağım
Genel olarak çok binemiyorum araca ki bazende kıyamıyorum ama bindiğim zamanda bana keyif vermesi benim için çok önemli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap