Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere;
Araçta 205x55xR17 kışlık RFT lastikler var.
Bunların yerine 225x50xR17 lastik alsam uygun olur mu acaba ?
Yada sizin önereceğiniz ölçüler nedir ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gule gule kullanin bence 1 takim da jant alin kislik lastikler su anda olduklari jantin ustunde kalsin 18 janta gecin.
18 jant da güzel olurdu aslında şimdi değil mi ?
Ancak bunu daha ileri bir tarihe planlamam şu an için daha doğru olacak sanırım. ☹️
Şimdilik lastik ile başlayıp küçük aksesuarlar ile aracımı şekillendirmek istiyorum.
Mini için aksesuar önerisi de paylaşmanız benim için çok iyi olur.
Herkes kendine göre aracına küçük dokunuşlar yapmıştır sanırım.
Bunların toplandığı bir bölüm var mı acaba ?
18 jant da güzel olurdu aslında şimdi değil mi ?
Ancak bunu daha ileri bir tarihe planlamam şu an için daha doğru olacak sanırım. ☹️
Şimdilik lastik ile başlayıp küçük aksesuarlar ile aracımı şekillendirmek istiyorum.
Mini için aksesuar önerisi de paylaşmanız benim için çok iyi olur.
Herkes kendine göre aracına küçük dokunuşlar yapmıştır sanırım.
Bunların toplandığı bir bölüm var mı acaba ?
Oncelikle R60 countrymanin olmazsa olmazi ön tampona JCW lip, Borusandan alip AYN Autoda taktirabilirsiniz. Arabaya yapilabilecek en uygun fiyatli ve goruntusunu direk degistiren bir unsur. Bakip bakip beni hatirlarsiniz Ardindan ebayde yan led sinyaller var ben almistim ve cok memnun kaldim. Size linkini bulur atarim.
Oncelikle R60 countrymanin olmazsa olmazi ön tampona JCW lip, Borusandan alip AYN Autoda taktirabilirsiniz. Arabaya yapilabilecek en uygun fiyatli ve goruntusunu direk degistiren bir unsur. Bakip bakip beni hatirlarsiniz [emoji4] Ardindan ebayde yan led sinyaller var ben almistim ve cok memnun kaldim. Size linkini bulur atarim.
JCW lip aracı almadan önce de ilk yapacağım şeyler arasında birinci sıradaydı zaten.
Yorum Yap