Sent from my iPad using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Antalya’dan R56 JCW 2012
Çöküş
X
-
Aslı A.Berhan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Sent from my iPad using Tapatalk- 34 KS 1309 2014 cooper S
- 34 TM 8031 2006 GP
- 34 BKS 90 2009 JCW- (DEV20) Project 400+
- 34 NOS 33 2003 Cooper S
Yorum Yap
-
Aslı Tunc Jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKW Coilovers Variant 2R56
Yorum Yap
-
Aslı emoro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİlacı söylemiş Tunç
Yorum Yap
-
Aslı A.Berhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel de Türkiye’de var mı?
- 34 TM 8031 2006 GP
Yorum Yap
-
Aslı A.Berhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTunç bey selam,
Teşekkür ederim... Min 1.2 inch düşürüyo değilmi çok düşmesini tercih etmiyorum zira garaj girişimiz dik rampa ve hız tümsekleri var Antalya’da
Burç beyle konuşacağım
- 34 TM 8031 2006 GP
Yorum Yap
-
Aslı Tunc Jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRica ederim Coil olduğundan istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz ayarlatabılırsınız problem olmaz dediğiniz olay spor yayda sabit olduğundan problem çıkartır size ama bunda böyle bir problem söz konusu deil çok memnun kalırsınız.Hatta serlik yumuşaklık ayarıda mevcut
Süper teşekkür ederim, bir sorum daha olacak aldığım Jcw 2012 fakat 12. ay çıkışlı dolayısıyla visual boost ekranı var, bluetooth ile bağlanıp telefon görüşmesi yapabiliyorum ( her seferinde eşleştirmek gerekiyor, onun da bir yolu olduğuna inanıyorum, iş için Passat kullanıyorum araca bindiğim anda tanıyor ) iphone şarj kablosuyla usb girişine bağladığımda müzik menüsü görünüyor parça değiştirebiliyorum vs ( çalıyor gibi de görünüyor ) fakat ses yok bunun bir yöntemi var mı, tanıdığım biri SONY rm-x7bt araç kiti önerdi MINI ye uyar mı?
Yorum Yap
-
Aslı A.Berhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTunç bey merhaba,
Süper teşekkür ederim, bir sorum daha olacak aldığım Jcw 2012 fakat 12. ay çıkışlı dolayısıyla visual boost ekranı var, bluetooth ile bağlanıp telefon görüşmesi yapabiliyorum ( her seferinde eşleştirmek gerekiyor, onun da bir yolu olduğuna inanıyorum, iş için Passat kullanıyorum araca bindiğim anda tanıyor ) iphone şarj kablosuyla usb girişine bağladığımda müzik menüsü görünüyor parça değiştirebiliyorum vs ( çalıyor gibi de görünüyor ) fakat ses yok bunun bir yöntemi var mı, tanıdığım biri SONY rm-x7bt araç kiti önerdi MINI ye uyar mı?
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Güzel bir tercih olmuş.
iPhone cihazlar için Y-Cable denilen kablodan edinmeniz gerekiyor. Aksi taktirde sadece parça listesini görür ve iphone da çalması için gerekli komutları gönderir fakat şarj/data kablosu ile ses transferi yapamaz. Bu yüzden Y-Cable sorununuzu çözecektir.
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Güzel bir tercih olmuş.
iPhone cihazlar için Y-Cable denilen kablodan edinmeniz gerekiyor. Aksi taktirde sadece parça listesini görür ve iphone da çalması için gerekli komutları gönderir fakat şarj/data kablosu ile ses transferi yapamaz. Bu yüzden Y-Cable sorununuzu çözecektir.- 34 KS 1309 2014 cooper S
- 34 TM 8031 2006 GP
Yorum Yap
Yorum Yap