merhaba arkadaşlar, benim kara meleğim de 2007 model copper s en kısa zaman da resimleri paylaşacağım. Orijinallikten yana olduğum İçin herhangi bir modifikasyon düşünmüyorum,
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34dj8818
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhala bekliyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı BY-Mali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖmer adında bir arkadaştan aldım aracın çıkışı İzmir yanılmıyorsam aldığım arkadaş 3. Sahibi araç hakkında bileğisin olan varsa paylaşırsa sevinirim[emoji3]
Yazilim ve Dp vardı üzerinde 220hp 300nm dynosu vardi zaman hizli geciyor .. nostalji kusagi yasattigim icin uzgunum , amerikaya sevgiler @ALIENLOVE
Size de hayirli ugurlu olsun
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba, aracın ilk sahibi izmirli, plaka 35ti soforune satiyor ve kullanilmiyor. Araci ben satin aldigimda 26bin kmdeydi. Plalayi ben 34e taşıdım. Yaklasik 18bin km ben kullandim ve Ist. Ataköyden Kerem adlı arkadaşıma sattım. O döneme kadar boyasız, hatasız, problemsiz R56ydı ve hızlıydı ☺
Yazilim ve Dp vardı üzerinde 220hp 300nm dynosu vardi zaman hizli geciyor .. nostalji kusagi yasattigim icin uzgunum , amerikaya sevgiler @ALIENLOVE
Size de hayirli ugurlu olsun
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@GRKM im canim kardesim opuyorum seni cok arabayi detayladikca aklima geliyorsun mukemmel isler yapiyorsunuz inanilmaz guzeller sana da o yakisir zaten
Yorum Yap
-
Aracın 2007 yolından sağ ön lastik jant değişimi varmış ben yazılım olduğunu bilmiyordum açıkcası bilseydim almazdım satan arkadaş değişenin boyasının olmadığını ifade etti yapılan kontroller de de herhangi bir sorun yok çok şükür[emoji3] ama sizlerle bu platformda tanışmak güzel teşekkür ederim emeği geçen herkese ilk minim sizlerin değerli fikirlerine ve yönlendirmelerinize herzaman açığım[emoji120]
Yorum Yap
-
Aslı BY-Mali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracın 2007 yolından sağ ön lastik jant değişimi varmış ben yazılım olduğunu bilmiyordum açıkcası bilseydim almazdım satan arkadaş değişenin boyasının olmadığını ifade etti yapılan kontroller de de herhangi bir sorun yok çok şükür[emoji3] ama sizlerle bu platformda tanışmak güzel teşekkür ederim emeği geçen herkese ilk minim sizlerin değerli fikirlerine ve yönlendirmelerinize herzaman açığım[emoji120]
Yorum Yap
-
Aslı BY-Mali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracın 2007 yolından sağ ön lastik jant değişimi varmış ben yazılım olduğunu bilmiyordum açıkcası bilseydim almazdım satan arkadaş değişenin boyasının olmadığını ifade etti yapılan kontroller de de herhangi bir sorun yok çok şükür[emoji3] ama sizlerle bu platformda tanışmak güzel teşekkür ederim emeği geçen herkese ilk minim sizlerin değerli fikirlerine ve yönlendirmelerinize herzaman açığım[emoji120]
O yüzden orjinal R56 sürüyorsunuz diyebilirim
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada rolantide sikinti var ve motor ariza isigi veriyorsa termostat da arizalanmis olabilir bilginize. Ama buyuk ihtimal pompa cikacak sorun.
Yorum Yap
-
Aslı BY-Mali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKorkutmayın beni ben daha yeniyim [emoji3]
Yorum Yap
Yorum Yap