Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R60 Cooper S All4

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

R60 Cooper S All4

Öncelikle herkese merhaba aranıza bursadan katılıyorum. 2016 R60 aldım şuan araçtan çok memnunum tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun ilk tavsiye benden öne siyah şerit bu renkte çok iyi duruyor

bir de tabiiki anten

Yorum Yap

Kısa anten +1

Plakanın çevresi siyah olsa daha güzel durur bence. Bunun dışında yapılabilecek çok şey var, onlar ne istediğinize bağlı tabi.

Güle güle güzel günlerde kullanın, Jungle Green hoş bir renk

Yorum Yap

Hayirli olsun ve ailemize hosgeldiniz, uzun sureli countryaman kullanicisi olarak eksoz uclarini buyuterek baslayabilirsiniz orjinaller cok kucuk duruyorlar , on tampona JCW lip takilabilir aracin goruntusu direk degisiyor. Bunun haricinde belki coilover ve degisik jant secenekleri ( bakiniz Esref beyin siyah canavari dusunulebilir Onun haricinde cok guzel bir renk kombinasyinu var aracinizda ben serit ile bozmazdim acikcasi.
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Kısa anten +1

Plakanın çevresi siyah olsa daha güzel durur bence. Bunun dışında yapılabilecek çok şey var, onlar ne istediğinize bağlı tabi.

Güle güle güzel günlerde kullanın, Jungle Green hoş bir renk
          Teşekkür ederim bu rengi cok aradim önceki plakam öyleydi bu biraz farkli olsun istedim. Anten olarakta balina kısa anten yaptırmayı düşünüyorum ama hic bunlarda görmedim nasıl duruyor bi fikriniz var mı

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Hayirli olsun ve ailemize hosgeldiniz, uzun sureli countryaman kullanicisi olarak eksoz uclarini buyuterek baslayabilirsiniz orjinaller cok kucuk duruyorlar , on tampona JCW lip takilabilir aracin goruntusu direk degisiyor. Bunun haricinde belki coilover ve degisik jant secenekleri ( bakiniz Esref beyin siyah canavari dusunulebilir Onun haricinde cok guzel bir renk kombinasyinu var aracinizda ben serit ile bozmazdim acikcasi.
            Hoşbulduk abi teşekkür ederim diger konulardada az cok senin yorumlarına baktım baya iyisin eksoz uclarını büyütücem jcw gibi yapicam. Lip isine hic girmemeyi dusunuyorum yalniz cunku bi kismi cooper s bi kismi jcw olmasin olucaksa ya jcw olsun yada boyle kalsin jant konusundada 19luk siyah jcw countryman jantlari cok hosuma gidiyor siyahla yesilde guzel uyum saglar ancak hicbir yerde bulamadim sahibindende baktim cikma falan hic yok bursa teknik otoda sordum 9000 lira dediler. Senin bildigin birebir replika alabilecegim bi yer var mi? Serite zaten girmeyi dusunmuyorum sade daha guzel[emoji4]

Yorum Yap

Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Hayırlı olsun ilk tavsiye benden öne siyah şerit bu renkte çok iyi duruyor

bir de tabiiki anten
              Sagolasinnn anteni dusunuyorumda serit biraz bozuyor bence sade daha iyi

Yorum Yap

Aslı Berkanenderer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Hoşbulduk abi teşekkür ederim diger konulardada az cok senin yorumlarına baktım baya iyisin eksoz uclarını büyütücem jcw gibi yapicam. Lip isine hic girmemeyi dusunuyorum yalniz cunku bi kismi cooper s bi kismi jcw olmasin olucaksa ya jcw olsun yada boyle kalsin jant konusundada 19luk siyah jcw countryman jantlari cok hosuma gidiyor siyahla yesilde guzel uyum saglar ancak hicbir yerde bulamadim sahibindende baktim cikma falan hic yok bursa teknik otoda sordum 9000 lira dediler. Senin bildigin birebir replika alabilecegim bi yer var mi? Serite zaten girmeyi dusunmuyorum sade daha guzel[emoji4]

Berkancim dogtu dusunmussun ama on lip r56 tamponu degil de tampon altindaki plastigin degisimi oldugundan sana katilmiyorum ama saygi duyuyorum fikrine replika jant kesinlikle ve kesinlikle onermiyorum hatta elimden geldigince guvenligin icin engel olmaya calisirim, tabii ki 9000 tl gereksiz bir para MINI jantina sonradan odemek icin ancak sabirli olup cikma bulunabiliyor bazen. Araban zaten cok guzel keyfini cikar ))
                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Berkancim dogtu dusunmussun ama on lip r56 tamponu degil de tampon altindaki plastigin degisimi oldugundan sana katilmiyorum ama saygi duyuyorum fikrine replika jant kesinlikle ve kesinlikle onermiyorum hatta elimden geldigince guvenligin icin engel olmaya calisirim, tabii ki 9000 tl gereksiz bir para MINI jantina sonradan odemek icin ancak sabirli olup cikma bulunabiliyor bazen. Araban zaten cok guzel keyfini cikar ))
                  Eyvallah abi tekrardan sagolasinn

Yorum Yap

Hayirli olsun guzel gunlerde kullanin. Countrymanin en begendim rengi bu, bncede siyah serit yesille guzel bir kontrast olustiriyor

Yorum Yap

Aslı Anılt. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Hayirli olsun guzel gunlerde kullanin. Countrymanin en begendim rengi bu, bncede siyah serit yesille guzel bir kontrast olustiriyor
                      Eyvallah dostum cok tesekkur ederim)

Yorum Yap

Aslı Berkanenderer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Sagolasinnn anteni dusunuyorumda serit biraz bozuyor bence sade daha iyi

anten düşünmeden takabilirsin ben borusandan aldım kesinlikle yapılması gereken bi hareket, rc arabası gibi duruyo böyle bi de bazı otoparklarda duvar köşelerinde filn çarpıyodu benim anten artık bezdirmişti.

ben yüksek araba sevdiğim için coil fln takmadım ama jcw son susturucu taktırdım, countrymanlerin egzoz uçları baya ufak kalıyo o cüsseye, jcw son susturucuyla hem süper görüntü oldu hem de ses acayip toklaştı, ama otobanda fln turbo devrinde baya sağlam ses geliyo rahatsız olurum diyosan yaptırma derim çünkü az buz bi ses olmuyo araba içinde.

bi de motor sıcaklığı ve tork göstergesi almanı tavsiye ederim ben orjinal olarak aldım mini nin çıkardığı, sıcaklık ztn baya önemli ama tork göstergesi de acayip zevkli bi olay, analog olması da ayrı güzellik arabaya çok güzel hava katıyor.

Yorum Yap

Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          anten düşünmeden takabilirsin ben borusandan aldım kesinlikle yapılması gereken bi hareket, rc arabası gibi duruyo böyle bi de bazı otoparklarda duvar köşelerinde filn çarpıyodu benim anten artık bezdirmişti.

ben yüksek araba sevdiğim için coil fln takmadım ama jcw son susturucu taktırdım, countrymanlerin egzoz uçları baya ufak kalıyo o cüsseye, jcw son susturucuyla hem süper görüntü oldu hem de ses acayip toklaştı, ama otobanda fln turbo devrinde baya sağlam ses geliyo rahatsız olurum diyosan yaptırma derim çünkü az buz bi ses olmuyo araba içinde.

bi de motor sıcaklığı ve tork göstergesi almanı tavsiye ederim ben orjinal olarak aldım mini nin çıkardığı, sıcaklık ztn baya önemli ama tork göstergesi de acayip zevkli bi olay, analog olması da ayrı güzellik arabaya çok güzel hava katıyor.
                          Egzoz yaptirmayi dusunmuyorum ama uclarini jcw yaptiricam bide jcw on lip alicam tabii antenide degistiricem ama balina anten bakiyorum orjinal mini yok sanirim o yuzden kisa olan orjinalden alicam

Yorum Yap

Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Aracın maşallahı var. CM de bu renge bayılıyorum desem yeridir. Hızlıca yapılıcaklar bence kısa anten, büyük egzoz uçları, ön lip ve aracı biraz alçaltmak olmalı.
                            34 NAD 99 '06 JCW
                            34 AR 3221 '11 JCW
                            34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

@Berkanenderer hayırlı olsun çok en sevdiğim renklerden kazasız belasız kullanın Ailemize hoşgeldiniz ayrıca instagram iççin fotolarınızı alıyorum
                              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X