Hayırlı olsun Allah utandırmasın
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R58 cooper S ile yeniden arranızdayım :D
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı plaruno tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun farklı sürüş keyflerine bakmak da güzel
Bir yorum yaz:
-
Aslı SinanDemirbilek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun [emoji1303]
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVaayyyy hic renk vermedin mac zamani vallaHayirli olsun kardesime
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayırlı olsun furkanaracı merak ettim
R58 işte yogunluktan fırsat bulamıyorum ilk fırsatta paylasıcam
Bir yorum yaz:
-
Hayirli olsun abi kazasiz belasiz
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun [emoji1303]
Bir yorum yaz:
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster2013 model Silver White Cooper S ile tekardan araıza döndum1 senelik F56 JCW serüvenınden sonra kısa sureli bir R56 jcw almışstım onunla olan birliktelıgımız malesf ki cok kısa surmustu . Düşünduk arastırdık binmediğimiz tecrübe etmediğiğz mini nodelleri arasından R58 serisini sectik birazda bu modelin sürüş deneyimni yasayalım
Aracın resmını cekmedım daha resim cektikten sonra sizlerle payasıcam ... Şimdilik bukadarHayirli olsun kardesime
Bir yorum yaz:
-
R58 cooper S ile yeniden arranızdayım :D
2013 model Silver White Cooper S ile tekardan araıza döndum1 senelik F56 JCW serüvenınden sonra kısa sureli bir R56 jcw almışstım onunla olan birliktelıgımız malesf ki cok kısa surmustu . Düşünduk arastırdık binmediğimiz tecrübe etmediğiğz mini nodelleri arasından R58 serisini sectik birazda bu modelin sürüş deneyimni yasayalım
Aracın resmını cekmedım daha resim cektikten sonra sizlerle payasıcam ... Şimdilik bukadarEtiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: