Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 British Racing Green JCW
Çöküş
X
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenin arabayı bana ver ben sana r59 alıp kaplatırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeneye bu zaman vericem abi valla ilk soracagim talipli sensin [emoji23] Gecen gun takas ediyordum son anda yaz geldigi icin kiyamadim [emoji51]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu renge bayiliyorum.. her gordugumde hayranlikla baktigim bir arac kazasiz belasiz...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiAslı ERK_RS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah aracınıza, imrendim gerçekten.
Kombinasyon çok başarılı.
Yorum Yap
-
Aslı CNR tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalar,
@Alpr.clk zehri vermesiyle Nisan 2016 da aldım Mini'mi
2012 model. Araçta Koni shocks ve Eibach yaylar, İsko DP, Forge DV, Wagner IC, AEM CAI, EBC Disk ve Balatalar var.
İlk hedefim Manic Stg2 yazılım yapmak şuan
Yorum Yap
-
Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir dönem masaüstümde de bulunmuştur kendileri. Maşallah efsaneler arasında.
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasız belasız inslh
M. Kemal ATATÜRK
İnstg[emoji769] askin.batur
[emoji769]R55 Clubman 2009
Yorum Yap
-
Aslı CaptainMini tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah ! Çok organik hissettiriyor
Yorum Yap
-
Aslı ilker tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHay maşallah çok iyi olmus alet kazasız belası inşallah [emoji123] renk ateş ediyo
Yorum Yap
Yorum Yap