Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R55 Maşhin ile aranızdayız...

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Merha arkadaşlar.... bendeki maşhin de aşağıda göreceğiniz gibi işte bu fotoğraflar nisan 2016 ya aittir.. o günden bugüne çok fazla olmasada bazı dış görsel değişiklikleri oldu ancak nisan ayından sonra kaput altına harcamış olduğum hatırı sayılırı bir para ile şu anda ürettiği tork 380 ila 400 nm arasında olup 276 ps e kadar net ve kayıpsız bir güç almaktayım... neyse daha fazla uzatmayalım o zaman

IMG-20160408-WA0008.jpg
    IMG-20160408-WA0009.jpg
    IMG-20160408-WA0010.jpg
    IMG-20160408-WA0015.jpg
    IMG-20160408-WA0016.jpg
    IMG-20160408-WA0018.jpg
    IMG-20160408-WA0020.jpg
    IMG-20160408-WA0024.jpg
    En son düzenleyen Apexops; 07-10-16, 01:55.
    2009 R55 Clubman S**

395 N-M

0-100 5.6

276 PS

p.s: ** But Not JCW

[size=6]bonus[/size]

[ATTACH]7825[/ATTACH]
    [ATTACH]7826[/ATTACH]

[SIZE=4]NEREDEYSE UNUTUYORDUM TABİ BİRDE ŞÖYLE BİR SORUNDA OLDU VOGTLAND IN SERT YAYLARI İLE ELİMİZDE TEK OLAN İZMİR OTOBANINDA YAPILABİLEN BU OLDU 258 DE EŞİM İNSARSINTILARDAN DOLAYI NET FOTOĞRAF ALAMADI[/SIZE]

IMG-20160929-WA0002.jpg
    En son düzenleyen Apexops; 07-10-16, 02:00.
    2009 R55 Clubman S**

395 N-M

0-100 5.6

276 PS

Yorum Yap

Wuhuuuu süper ötesi ya r55 bir iki tane favorim vardı artık sizin aracınızda listeye girdi [emoji23]

Son fotoğrafla bayıldım bu arada
      sigpic

Yorum Yap

Aracınıza kocaman bir maşallah gerek görsel gerekse performans anlamında çok çok iyi.Güzel günlerde kazasız belasız keyifli kullanmalar dilerim.

İnşallah bir organizasyonda canlı görme fırsatıda yakalarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Wuhuuuu süper ötesi ya r55 bir iki tane favorim vardı artık sizin aracınızda listeye girdi [emoji23]

Son fotoğrafla bayıldım bu arada
          Teşekkürler hocam elimizden geldiğince bişeyler çıkartmaya çalıştık ama en yakın zamanda güncel profesyonel çekimleride sizlerle paylaşırım...
          2009 R55 Clubman S**

395 N-M

0-100 5.6

276 PS

Yorum Yap

Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Aracınıza kocaman bir maşallah gerek görsel gerekse performans anlamında çok çok iyi.Güzel günlerde kazasız belasız keyifli kullanmalar dilerim.

İnşallah bir organizasyonda canlı görme fırsatıda yakalarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            Çok teşekkür ederim güzel temennilerin için.. nasipse 4.bursa buluşmasında olacağız orada olursanız görüşmek dileği ile...
            2009 R55 Clubman S**

395 N-M

0-100 5.6

276 PS

Yorum Yap

Aslı Apexops tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Teşekkürler hocam elimizden geldiğince bişeyler çıkartmaya çalıştık ama en yakın zamanda güncel profesyonel çekimleride sizlerle paylaşırım...
              Beklemedeyiz
              sigpic

Yorum Yap

cok guzel araciniz, motora ne uygulamalari yaptiniz? hangi yazilimi kullandiniz?
                doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Dostum yazılımı amerika m7 a yaptırdım daha doğrusu ordan çıkma bir jcw ecu sunu tamamen customize edip tarafıma gönderdiler. açık hava filtresinde ise tamamen DIY çalıştım header manifold gibi tahliye parçalarında ise herkesin yaptığı klasik uygulamar oldu, blok içi,turbo ve cooling sistem için burada uzun yıllar çalıştığım bir ustam ın bana olan bir sözü üzerine hiç birşeye müdahale etmedim tamamen aracı kendisine emanet edip hatırı sayılır bir para ödeyerek onun ellerine teslim ettim kalanını o halletti ama aracı alırken bana söylediği şey blok içi değiştirmediği tek şeyin blok un kendisi olduğunu söyledi ve allah nazardan saklasın 18.000 km den bu yana gram sorun yaşamadım. ama bu işlemlerin sonuna baskı balata volant ı saklamıştım o işi de ankaradan oto performans debriyaj şahin binboğa abime stage 2 olarak 3 kevlar 3 bronz balata yaprağı ve sıkıştırma oranı yükseltıilmiş baskı ve volantımı kendisi yaptı, bu debriyaj takımındaki değişiklikteki kaçırma oranını ise yüzde 8 lere düşürerek yaptı ve şu anda tek aşığı olduğum parça da bu set. araç her devir içinde verebileceği max torque u anlık aktarıyor.
                  2009 R55 Clubman S**

395 N-M

0-100 5.6

276 PS

Yorum Yap

Maşallah kazasız belszı kullanın güzel işlemler yapmışsınız izmire gidip çeşme otobanına çıkma isteği doğdu şimdi.
                    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hastasiyiz çesme otobaninin)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      2009 R55 Clubman S**

395 N-M

0-100 5.6

276 PS

Yorum Yap

Maşallah güzel günlerde kullanın aracınızı. Bir sorum olacak;
                        Bronz balata olayının küçük manevralarda ya da sıkışık trafikte yorucu olduğunu duymuştum. Hatta bronz balatalı araba başkasına emanet edilmez kesin kaza yapar vs şeklinde söylemler.. Ne derece doğrudur biraz yorumlarınızı alabilir miyim günlük kullanımla ilgili?
                        sigpic

Yorum Yap

Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Maşallah güzel günlerde kullanın aracınızı. Bir sorum olacak;
                          Bronz balata olayının küçük manevralarda ya da sıkışık trafikte yorucu olduğunu duymuştum. Hatta bronz balatalı araba başkasına emanet edilmez kesin kaza yapar vs şeklinde söylemler.. Ne derece doğrudur biraz yorumlarınızı alabilir miyim günlük kullanımla ilgili?

Murat bey bu tarz efsaneler hep var belki dogruluk payi da vardir ama her iste oldugu gibi bu isi nereye kime hangi butceyle yaptirdiginla alakali. Debriyaj olayinin da cesitleri var ve buna bagli olarak vurdurma yasaniyor dogal olarak. Eger sehirici kullanimi isterseniz 6 yaprak lik islemden fazlasini kimse onermiyor hem konfor hem performans icin ise 6 yapragin tamamini bronz kaplama yapanlar yine rahatsizlik yasayabiliyorlar o yuzden kevlar denilen balistik malzeme eklenerek gayet yumusak ve bir o kadar da agresif verim elde aliniyor ancak is yine sadece balata gobegini kaplamakla bitmiyor volant ve baski nin balata gobegi ile olan sikistirma oranlari da en buyuk etkenlerden. Ben fotograflarda gordugunuz takimi uzun yillardir kullaniyorum arasira da direksiyonu orta seviye olan esimde kullaniyor ama herhangi bir sikinti yasamadik. Ilk 500 km lik rodaj surecinden sonra arac kavramasi tamamiyle fabrikasyona donuyor.
                          2009 R55 Clubman S**

395 N-M

0-100 5.6

276 PS

Yorum Yap

Harika bir arac benimki yanında çerez kalır aileye tekrardan hosgeldiniz keyifli forumlar dilerim. R55 gerçekten alıstıkdan sonra cok keyifli geliyor.

M.Kemal ATATÜRK
                            İnstg™askin.batur
                            R55 Clubman 2009
                            ™34 FU 8144 ™
                            sigpic
                            M.KEMAL ATATÜRK
                            İnstg/askin.batur
                            GALATASARAY

Yorum Yap

Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Harika bir arac benimki yanında çerez kalır aileye tekrardan hosgeldiniz keyifli forumlar dilerim. R55 gerçekten alıstıkdan sonra cok keyifli geliyor.

M.Kemal ATATÜRK
                              İnstg™askin.batur
                              R55 Clubman 2009
                              ™34 FU 8144 ™
                              Çok tesekkurler baturali.. kesinlikle birakilmasi kolay bir arac degil[emoji4]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2009 R55 Clubman S**

395 N-M

0-100 5.6

276 PS

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X