Herkese selam.. istemeden de olsa, biraz zorunluluktan DOA29 gp2'yi ve DOA06 roadsteri satmak zorunda kaldim.. Ikisi de gercekten degerini bilecek kisilere gitti. Gozum arkada kalmadi diyebilirim.. Bunun uzerine, ozellikle roadsterin da satilmasinin ardindan, gunluk kullanmak icin bir arac ihtiyacim ortaya cikti. Butcemi fazla sarsmayacak sekilde bir araba ariyordum. Aslinda R53 alacagim kesindi de hangi arabayi alacagima karar vermemistim
BT gecmisini de bildigim ve eskiden beri begendigim bir aracti. Gorkem ve Aren kardesimin de destegiyle bugun arabayi aldim. Hala guzel, butun sahipleri cok iyi bakmis. Araba performans acisindan da gayet donanimli. Bir sure beraber olacagiz, simdilik de ilk plakasi olan 'BT' ile kullanacagim. Ilerde belki DOA plakaya ceviririm.
Ilerde detayli fotograflarini da paylasirim. Simdilik planim depomdaki yedek enkeilerimi takmak..
Sent from my iPhone using Tapatalk
BT gecmisini de bildigim ve eskiden beri begendigim bir aracti. Gorkem ve Aren kardesimin de destegiyle bugun arabayi aldim. Hala guzel, butun sahipleri cok iyi bakmis. Araba performans acisindan da gayet donanimli. Bir sure beraber olacagiz, simdilik de ilk plakasi olan 'BT' ile kullanacagim. Ilerde belki DOA plakaya ceviririm.
Ilerde detayli fotograflarini da paylasirim. Simdilik planim depomdaki yedek enkeilerimi takmak..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap