Gercekten cok sevindim ya, kazasiz belasiz kullanman dilegiyle. Cok guzel cok guzel masallahhh!
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 reef blue 2013 jcw - 34 AKS 11
Çöküş
X
-
Hiiii Orhaaan bayildim renginee
Gercekten cok sevindim ya, kazasiz belasiz kullanman dilegiyle. Cok guzel cok guzel masallahhh!
-
Hayırlı olsun kardeşim. Çok güzel araç aldın. Kazasız belasız binersin inşallah.
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Alma sansim vardi bilerek almadim abi bu kombinasyon daha hosuma gitti cok tesekkur ederimAslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun orhanım güle güle kullan, plakada süper olmuş, keşke sendeki spoilerla bu gri olanları değişebilme imkanın olsaydı..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Cok tesekkur ederim doga abi eyvallahAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeklenen konu geldi
birkez daha hayirli olsun gule gule kullan kardesim
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun orhanım güle güle kullan, plakada süper olmuş, keşke sendeki spoilerla bu gri olanları değişebilme imkanın olsaydı..
Bir yorum yaz:
-
Beklenen konu geldi
birkez daha hayirli olsun gule gule kullan kardesim
Bir yorum yaz:
-
İyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum cok sag olun Allah razi olsun
Bir yorum yaz:
-
Cook begendigim bir arac bu. Gule gule kazasiz belasiz kullan. Zaten arabaya yapilabilcek pekte birsey yok
Bir yorum yaz:
-
Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler insallah. İlanlardayken surekli girip bakiyodum acayip bi renk cok cok guzel bi arac masallah cok sevindim tekrar hayirli olsun
Bir yorum yaz:
-
bu nasıl bir renk! müthiş bi mini. Hayırlı olsun, kazasız belasız binin.
Bir yorum yaz:
-
Hayirli ugurlu olsun hocam, kazasiz belasiz keyifli gunlerde binersin insallah
Bir yorum yaz:
-
Abim hayırlı olsun tekrardan.Allah kaza bela vermesin.Cok kıymetli bir araba,ki kıymetini en iyi bilecek kişiye gitti.Koleksiyona hayırlı olsun.Yakin Zamanda garajda ziyaretteyim
Maasallah.
Bir yorum yaz:
-
[emoji216][emoji216][emoji216]tısss diyorum sadece Allah tekerini düz bastırsın yarın erken dağılmazsanız bende Bi canlı görcem [emoji87]
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: