ücretsiz göndermeleri çok ince bir davranış olmuş, tebrik ettim borusan oto'yu..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 cooper s 06
Çöküş
X
-
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
Esasen ihtiyacım olan şey aracımın ruhsatını çıkarırken aracımın fabrika çıkışı beyaz tavanlı 4 koltuklu ve beyaz kaput şeritli olduğunu belirten bir belgeydi. Bunun için mail atarken faturadan da bir bahsedeyim dedim. Benim aracım 2004 model olduğu için faturaları 10 yıl kadar muhafaza ettiklerini sonrasında imha ettiklerini söylediler ancak şanslıymışım ki ulaşabildiler. Aracım Borusan Oto - İstinye'den alındığı için orayla iletişime geçmiştim ancak öncesinde mini.com.tr'deki iletişim formu ile irtibat kurmuştum.
Far ayarı konusuna gelecek olursak: Bildiğiniz gibi bizim araçlarımızda farlar kaput açıldığında kaputla birlikte yukarıya kalkıyor. Şimdiye kadar farlarla ilgili bir sıkıntı yaşamadığım için farlar üzerinde bir ayar civatası vs. var mı bilmiyorum. Farlar kaputla birlikte kalktığı için bizim araçlarımızın far sensörü ön süspansiyon sisteminde bulunmakta.
Nasıl bir şeye benzediğini şu linkten inceleyebilirsiniz: http://www.realoem.com/bmw/enUS/show...diagId=31_0623
Tahminim; far ayarı aracın kaputu kapalıyken yapılması gerektiği için belki de süspansiyonun bulunduğu alandaki bu sensör üzerinden yapılıyor olabilir diye düşünüyorum. Far ayarı yapan yerlere bir danışmak lazım.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEsasen ihtiyacım olan şey aracımın ruhsatını çıkarırken aracımın fabrika çıkışı beyaz tavanlı 4 koltuklu ve beyaz kaput şeritli olduğunu belirten bir belgeydi. Bunun için mail atarken faturadan da bir bahsedeyim dedim. Benim aracım 2004 model olduğu için faturaları 10 yıl kadar muhafaza ettiklerini sonrasında imha ettiklerini söylediler ancak şanslıymışım ki ulaşabildiler. Aracım Borusan Oto - İstinye'den alındığı için orayla iletişime geçmiştim ancak öncesinde mini.com.tr'deki iletişim formu ile irtibat kurmuştum.
Far ayarı konusuna gelecek olursak: Bildiğiniz gibi bizim araçlarımızda farlar kaput açıldığında kaputla birlikte yukarıya kalkıyor. Şimdiye kadar farlarla ilgili bir sıkıntı yaşamadığım için farlar üzerinde bir ayar civatası vs. var mı bilmiyorum. Farlar kaputla birlikte kalktığı için bizim araçlarımızın far sensörü ön süspansiyon sisteminde bulunmakta.
Nasıl bir şeye benzediğini şu linkten inceleyebilirsiniz: http://www.realoem.com/bmw/enUS/show...diagId=31_0623
Tahminim; far ayarı aracın kaputu kapalıyken yapılması gerektiği için belki de süspansiyonun bulunduğu alandaki bu sensör üzerinden yapılıyor olabilir diye düşünüyorum. Far ayarı yapan yerlere bir danışmak lazım.
Yardımcı oldu gözümde canlandı parça gündüz gözü ile bir bakayım neler yapıcaz olmadı sanayi show Kendim bu tarz işleri yapınca daha mutlu oluyorum hastalık bendeki de
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterResimler harika,ellerinize sağlık.
41 kere maşallah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bütün minilere 41 × Kere Maşallah hepsi birbirinden güzel
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaasallah cok guzel cok temiz ya.Allah kaza bela vermesin.
Cümlemize kaza bela vermesin Allah.
Yorum Yap
-
Super gozukuyor!! Gercekten cok istiyorum ben de birdaha r53 almak
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSuper gozukuyor!! Gercekten cok istiyorum ben de birdaha r53 almak
Sent from my iPhone using Tapatalk
R53 sesi gidişi karakteri cidden ilginç bağımlılık yapıyor galiba
Yorum Yap
-
Aslı cem meric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkür ederim
R53 sesi gidişi karakteri cidden ilginç bağımlılık yapıyor galiba
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
Yorum Yap
-
Aslı mannerboy tarafından gönderilmiş Mesajı gösteren güzel r53 makyajlı olan kasası çift kadran yağ basınç vs vs maşallah araç güzel
Yorum Yap
Yorum Yap