Headers + JCW bir R53'ün yakaladığı en güzel ton bence. Maşallah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Checkmate Dark Silver JCW NAD99
Çöküş
X
-
Gayet iyi[emoji1319][emoji1319]
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiraz önce custom headers geldi, MSD bobinde yolda...bende almak istiyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahaha abi aldigimdan beri adam gibi kullanamadim benden sonraki sahibine sakliyorum
Bir yorum yaz:
-
Hahahaha abi aldigimdan beri adam gibi kullanamadim benden sonraki sahibine sakliyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbencede km yapmasın fazla... gözüm var o arabada ahahahhaha
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen Roadster'a km yapma dedim ondan binmiyor Rubicon kullanıyor o
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göstertamam tamam krom bırakıyorum en baştaki kararımın arkasındayımkromlar ve şerit kalıyor . (nokta)
abi o GP ile geziyodur ondan kullanmıyodur hahahah
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArabayi kullanamadim daha kapladigimdan beri kankakromlar ve şerit kalıyor . (nokta)
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSerkan gör işte o kadar kötü olmuş ki arabadan soğumuş arabaya elini sürmüyor
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArabayi kullanamadim daha kapladigimdan beri kanka
Bir yorum yaz:
-
maşallah r53 mini başka bi mini jcw olanı zaten sözün bittiği yer..
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen soktun mu geri
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: