Merhaba arkadaslar R52 Sidewalk aracimi sattiktan uzun sure sonra tekrar miniyle bulustum.
R53 GP 67.700km
Aracimi yaklasik 1.5 ay once aldim ve komple elden gecirdim.
İlk gordugumuzde arac bu haldeydi ama ugrasirsak adam ederiz dedik ve aracimizi maslak Ayn Auto ya getirdik.
Aracimizin yasindan dolayi boyasi solmus farlari sararmis ve stickerlar kotu durumdaydi.
Once farlarimizi temizlettik
Daha sonra tamponlar boyandi ve tas izlerinden dolayi kaputu da boyadik.
Jantlarin koselerinde ufak cizikler vardi onlari da halledip dis kozmetigi tamamladik.
Boya islemlerinden sonra Ayn auto da alt takimi komple yeniledik (salincak burclari viraj demir lastikleri rotiller aks kafalari vs). Arac yapisindan dolayi cok isindigi icin motul teneke yag kullandik. Bunlarin disinda yag filtresi hava filtresi polen filtresi vs genel bakamini da atlamadik.
Debriyaj yeni olmasina ragmen icimize sinmedi ve debriyaj setini degistirdik.
Arac komple orjinal hale geldi ve stickerlar kaldi
Sesin az olduguna karar verdik ve ufak bir setup hazirladik
-rmw headers
-iskender egzoz
-Grs intercooler
- Msd bobin atesleme
-Alta %17 kasnak seti (bekleniyor)
-D2 coilover (bekleniyor)
- yazılım ayarı (bekletiliyor)
Aracimizin son hali
R53 GP 67.700km
Aracimi yaklasik 1.5 ay once aldim ve komple elden gecirdim.
İlk gordugumuzde arac bu haldeydi ama ugrasirsak adam ederiz dedik ve aracimizi maslak Ayn Auto ya getirdik.
Aracimizin yasindan dolayi boyasi solmus farlari sararmis ve stickerlar kotu durumdaydi.
Once farlarimizi temizlettik
Daha sonra tamponlar boyandi ve tas izlerinden dolayi kaputu da boyadik.
Jantlarin koselerinde ufak cizikler vardi onlari da halledip dis kozmetigi tamamladik.
Boya islemlerinden sonra Ayn auto da alt takimi komple yeniledik (salincak burclari viraj demir lastikleri rotiller aks kafalari vs). Arac yapisindan dolayi cok isindigi icin motul teneke yag kullandik. Bunlarin disinda yag filtresi hava filtresi polen filtresi vs genel bakamini da atlamadik.
Debriyaj yeni olmasina ragmen icimize sinmedi ve debriyaj setini degistirdik.
Arac komple orjinal hale geldi ve stickerlar kaldi
Sesin az olduguna karar verdik ve ufak bir setup hazirladik
-rmw headers
-iskender egzoz
-Grs intercooler
- Msd bobin atesleme
-Alta %17 kasnak seti (bekleniyor)
-D2 coilover (bekleniyor)
- yazılım ayarı (bekletiliyor)
Aracimizin son hali
Yorum Yap