Aslı baturali tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 jcw ujb72
Çöküş
X
-
Abi kazasız belasız inslh.
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah kanka ateş ediyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah şeytan gibi duruyor maşallah
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir Maasallah da benden o zaman
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEnkeili guncel candir
Sent from my iPhone using TapatalkAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu benim efsanem...
Sent from my iPhone using TapatalkAslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWuhuuu gicir gicir
Çook teşekkür ederim herkese.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah bomba gibi olmuş ilk hali ile arasında dağlar kadar fark var kazasız belasız kullan karddeşim
Bir yorum yaz:
-
Maşallah bomba gibi olmuş ilk hali ile arasında dağlar kadar fark var kazasız belasız kullan karddeşim
Bir yorum yaz:
-
Wuhuuu gicir gicirAslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bi güncelde benden gelsin
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Maşallah kanka ateş ediyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen böyle bir konu açacaktım. Ama sonuç bende nedense hep tam tersi yönünde ilerlemiş. Onu fark ettiğimde konu açmaktan vazgeçtim
Maşallah kardeşim.Hahahaahha oda güzel burç. Sen parçalıcan biz toplucazAslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZorla bela taktirdik adama simdi vazgecemiyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ujubenin buralara gelmesinde büyük payınız var.
Bir yorum yaz:
-
Zorla bela taktirdik adama simdi vazgecemiyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ben böyle bir konu açacaktım. Ama sonuç bende nedense hep tam tersi yönünde ilerlemiş. Onu fark ettiğimde konu açmaktan vazgeçtim
Maşallah kardeşim.
Bir yorum yaz:
-
Herkese çok teşekkürler iyi dilekleri için. Merak etme @dims ujube şeritlidif şeritli kalıcak.
Enkei konusundada abb nin araba bana ön ayak oldu gerçekten görseli çok iyi tamamlıyor.
DoaGP de tuzu biberi
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: