Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 jcw ujb72
Çöküş
X
-
Kanka bugun gecmise gittigimizde kekutinin yaptigi butun arabalar ekol olarak tarihe gecmistir mutevazilik yapma
Bir yorum yaz:
-
Gp2 ye bişey demek bana düşmez. Araç ekol, benim arabalarım gibi çöp değilAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdeger bilmez abi bu adam. dur bunun hakkinda da bi sarki yapiyim
Bir yorum yaz:
-
deger bilmez abi bu adam. dur bunun hakkinda da bi sarki yapiyimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa bu hep boyle kucukken de boyleydi
Bir yorum yaz:
-
Ya bu hep boyle kucukken de boyleydiAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradama bak ya, benim hic mi katkim olmadi
butun arabalarima enkei taktigim yetmezmis gibi, gergin deneme aksamlarinda deve taktigimiz enkeiler bile benimdi. bana tesekkur etme konusunda bi problem yasiyoruz hep
Bir yorum yaz:
-
adama bak ya, benim hic mi katkim olmadiAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende başlarda çok karşıydım ama ABB ve Gürkan'dan sonra hoşuma gitmeye başladı
Butun arabalarımda OZ vardı, yine alsam yine OZ alırım belki ama Enkei bulursam bu sefer olacak
butun arabalarima enkei taktigim yetmezmis gibi, gergin deneme aksamlarinda deve taktigimiz enkeiler bile benimdi. bana tesekkur etme konusunda bi problem yasiyoruz hep
Bir yorum yaz:
-
bende başlarda çok karşıydım ama ABB ve Gürkan'dan sonra hoşuma gitmeye başladıAslı apo tarafından gönderilmiş Mesajı göstermükemmel maşaallah...sadece ben enkei yakıştıramıyorum r56 ya...siyah veya gunmetal ultralagerra veya r112 tercih ederim..
Butun arabalarımda OZ vardı, yine alsam yine OZ alırım belki ama Enkei bulursam bu sefer olacak
Bir yorum yaz:
-
mükemmel maşaallah...sadece ben enkei yakıştıramıyorum r56 ya...siyah veya gunmetal ultralagerra veya r112 tercih ederim..
Bir yorum yaz:
-
onunkileri de sokucem hahahahaAslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAa birileri konu açmışş
Hoop bak geldim. Yedekten açtın mı bakıyımm hesabı mı?
Ujubeyi çok seviyoruz, maşallah şeritleri de bir harika
@doa29
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aa birileri konu açmışş
Hoop bak geldim. Yedekten açtın mı bakıyımm hesabı mı?
Ujubeyi çok seviyoruz, maşallah şeritleri de bir harika
@doa29
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Maşallah, yakından daha da güzel duruyor ve özellikle Jcw Recarolar harika
Bir yorum yaz:
-
sanırım yakından görme fırsatım olmadı. kazasız günlerde kullanın böylesi daha güzel
Bir yorum yaz:
-
Geç olsun güç olmasın dedik buralara uzadıAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroh be sonunda beklenen konu geldi
iki hali de cok guzel ama enkeili halinin guzelligi kiyaslanamaz 

Teşekkürler.
Bir yorum yaz:
-
oh be sonunda beklenen konu geldi
iki hali de cok guzel ama enkeili halinin guzelligi kiyaslanamaz
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: