Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R60 S All4 - 34 HZ 4999

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maşallah, güzel günlerde kullanın. Dyno'ya çıktınız mı, kaç hp şu an? İlk bakıma kadar dokunmak istemiyordum ama dün gece stage2 122'lik 1.4 tfsi beni fena üzdü, bakıma kadar bekleyemeyeceğim galiba
    Downpipe ve forge dump valve olmadan çok iyi sonuclar olmuyor malum MINInin orjinal valve i belirli bir basınca kadar tutuyor ve sadece yazılım yapınca da eskisinden kötü hale gelebiliyor, en iyisi dyno ile ayar yapılması. Bizimki dynoda 300 torq 221 beygir verdi powershopda yapıldı.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Downpipe ve forge dump valve olmadan çok iyi sonuclar olmuyor malum MINInin orjinal valve i belirli bir basınca kadar tutuyor ve sadece yazılım yapınca da eskisinden kötü hale gelebiliyor, en iyisi dyno ile ayar yapılması. Bizimki dynoda 300 torq 221 beygir verdi powershopda yapıldı.
      Zaten yazılımı dyno'da yaptıracağım bir önceki aracımda da Bayçu abiyle öyle yapmıştık. Dp dün yaptırıyordum nerdeyse ama bu ay biraz fazla harcayınca frenledim kendimi Yazılımsız dp yapacağım gelecek ay ondan sonra da yaza doğru yazılım, dv, filtre yaparım gibi görünüyor.

Hazır sizi yakalamışken, sizde sadece dp var sanırım ses ve çatırdamalar nasıl?

Yorum Yap

Dp ile gayet güzel ses geliyor sporta almadıkca zaten catırdama yok ama Ozcanın eksoz daha iyi tabi countrymanin eksoz daha iyi olabilirdi ama son susturucu işi bozuyor
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Dp ile gayet güzel ses geliyor sporta almadıkca zaten catırdama yok ama Ozcanın eksoz daha iyi tabi countrymanin eksoz daha iyi olabilirdi ama son susturucu işi bozuyor
          E tabi jcw sonuçta her şeyiyle S'ten daha iyi son susturucu için İskender abiyle konuştuk Ahmet abi olmadı r56 jcw susturcusunu bir şekilde uydururuz dedi

Yorum Yap

E tabi jcw sonuçta her şeyiyle S'ten daha iyi son susturucu için İskender abiyle konuştuk Ahmet abi olmadı r56 jcw susturcusunu bir şekilde uydururuz dedi
            Simdi gordum son susturucu iptalini yaptim ben en fazla 1 gun dayanabildim arac icine cok ses aliyo spor susturucu taktik bu seferde ses cok tiz geldi orjinal susturucuya geri dondum dp ve orta iptali tatmin edici suan ben oyle kullaniyorum

Yorum Yap

Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Simdi gordum son susturucu iptalini yaptim ben en fazla 1 gun dayanabildim arac icine cok ses aliyo spor susturucu taktik bu seferde ses cok tiz geldi orjinal susturucuya geri dondum dp ve orta iptali tatmin edici suan ben oyle kullaniyorum
              Mini'de bilmiyorum ama dp + son iptal cidden rahatsız edici oluyor hevesini aldıktan sonra. Sadece dp yeterli gelmezse susturucuya el atmayı düşünüyorum sonra zaten komple istiyorum. Susturucu iptalinden sonra düşme olmadı mı peki? Dün denediğim tfsi stg1 olduğu zaman son iptal yapmıştı altlarda düşüş olmuştu

Yorum Yap

Mini'de bilmiyorum ama dp + son iptal cidden rahatsız edici oluyor hevesini aldıktan sonra. Sadece dp yeterli gelmezse susturucuya el atmayı düşünüyorum sonra zaten komple istiyorum. Susturucu iptalinden sonra düşme olmadı mı peki? Dün denediğim tfsi stg1 olduğu zaman son iptal yapmıştı altlarda düşüş olmuştu
                Son iptali yapildiginda gazlamadim ondan bilemiyorum bana gore en iyisi dp + orta iptali

Yorum Yap

sadece dp sesi bile cok yeterli bence ya, ama bir performans isteniyorsa, ortayi da iptal edip sona spor bir susturucu yapmak en guzel kombin olacaktir
                  doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                  2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                  3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                  4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                  5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                  6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                  7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                  8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Son iptali yapildiginda gazlamadim ondan bilemiyorum bana gore en iyisi dp + orta iptali
                    Aslında ortadan düşürmemiştir doğru sonuçta milltek ve yanlış hatırlamıyorsam supersprint orta düz geliyor zaten. Jcw olduğu için dp + orta iptal + jcw son güzel olmuştur

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      sadece dp sesi bile cok yeterli bence ya, ama bir performans isteniyorsa, ortayi da iptal edip sona spor bir susturucu yapmak en guzel kombin olacaktir
                      Sadece dp şimdilik yeter o zaman, ilerde de boruları büyütüp orta iptal + sona güzel bir susturucuyla daha zevkli olur

Yorum Yap

Bence omur egsoz isini orjinal kat dahil komple soktur, Tertemiz komple kafana gore yaptir en sonda akrapovic veyatta jcw kafalari taktirirsin mis gibi olur 😄 Kat iptali ortaya kucuk bir tup sonada susturucu ayni sekilde yapilabilir cok ses olmaz hem

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Bence omur egsoz isini orjinal kat dahil komple soktur, Tertemiz komple kafana gore yaptir en sonda akrapovic veyatta jcw kafalari taktirirsin mis gibi olur 😄 Kat iptali ortaya kucuk bir tup sonada susturucu ayni sekilde yapilabilir cok ses olmaz hem

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                          Komple büyük ihtimalle yapacağım zaten ama hemen olsun istemiyorum zamana yayarak ve iyice düşünerek yapmak istiyorum. Çünkü şimdi düşününce bir öncekinde çok gereksiz masraflar yaptım

Yorum Yap

Ben daha yeni gördüm bunu kusura bakmayın. Dyno'da 213 bg çıktı benim araba. Şu anda memnunum bakalım... Çok fazla araba kullandığım için tek derdim yakıt

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                            X