Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Kargo cok yuksek tutar kutulari cok buyuk oldugu icin. Burda su an 2.000 dolara satiliyor r56 jcw kiti outmotoringde. Kurun artmasi baya kotu oldu kitler icin
Aynen abi kur çok yüksek olmadı daha sonra ya kalır biraz biriktiririm ne yapalım artık
Kargo cok yuksek tutar kutulari cok buyuk oldugu icin. Burda su an 2.000 dolara satiliyor r56 jcw kiti outmotoringde. Kurun artmasi baya kotu oldu kitler icin
Onur bakar, aren bakar, ata motors a sorabilirsin. Ama guncel kurla 5.5 6 dan ucuza gelcegini sanmiyorum ben...
O rakamlar şuan için çok yüksek abi bu konuyu detaylı bi araştırma yapmak lazim yurtdışından getirsek ebay gibi sitelerden oralara tam bakamadım güvenilir mi onu da bilmiyorum
Arenimoda vardı stok var mı bilmiyorum fakat malum sitede var bir kac kişide. 5.000₺'den başlayan fiyatlarla
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Zaten clubman jcw nin arka tampon farklı. Kimsenin stokta tutcağını sanmıyorum.
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bulabilme ihtimalimiz düşükten bile düşük yok denecek kadar sanırım Erhan abi spoyler nasıl buluruz peki jcw olabilecek gibi değil sanki günlerdir araştırma yapıyorum adam akıllı sonuç yok
Bir yorum yaz: