Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Clubman jcw body kit
Çöküş
X
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterClubman icin ucuza varsa ben bile talip olabilirim
M.Kemal ATATÜRK
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi ucuza zor diyorlar bi bulsak. Olmadı iki takım getirince ucuz olursa alalım yurt dışından sitelerden bulalım getirelim
NEA 42EMN92
M.Kemal ATATÜRKsigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTanıdık cıkmacı veya yedieminlik bulmak lazım en ucuzu oralarda olur sanırım. Ben bulursam uygun fiyata sana hbr veririm tabi bulursam 😀😊
M.Kemal ATATÜRK
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGole maya calma misali ya tutarsa iste 😀😀 👍👍
M.Kemal ATATÜRK
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDeli para kardesim 😀😀
M.Kemal ATATÜRK
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunun bi de boya masrafı var abi sıkıntı bu iş Ben önümüzdeki hafta iyi bi araştırma yapacam spoiler yaptırmayı düşünüyorum fiberciler yapıyormuş
NEA 42EMN92
M.Kemal ATATÜRKEklenen Dosyalarsigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaber gelince yazarım. Almanya depods varmıs 😃
[ATTACH]7080[/ATTACH]
M.Kemal ATATÜRK
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi hangi firma o mesajdaki iki takım olursa fiyat ne olur pazarlık yapalım haber bekliyorum
NEA 42EMN92
M.Kemal ATATÜRKsigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMalum sitede buldum seninki S sanırım hbr geldiginde sorarım. Ben alamasamda sana uygun olursa sen alırsın artık 😊😊
M.Kemal ATATÜRK
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet abi S. Haber bekliyorum abi insallah uygun olur ikimiz içinde
NEA 42EMN92
M.Kemal ATATÜRKsigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAmin hayırlısı kardesim. Allaha emanet iyi geceler 👍
M.Kemal ATATÜRK
NEA 42EMN92
Yorum Yap
Yorum Yap