maşallah yektacım allah ayırmasın diyelim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Cosmo Black R53 - 34 BT 8201
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstercoook guzeeeel yekta!!! kazasiiz belasiz
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllah nazardan korusun yekta kazasız cezasız belasız bınmek nasıp olsun ınsallah .
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah Kazasız Belasız Yekta...
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterellerine sağlık dostum gerçekten emek harcandığı ortada
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSuper bir timeline yapmıssın zaman tuneli gib oldu bana zevkle okudum son dyno sheet de gozumuzden kacmadı
pek düzgün bir ölçüm değil ama beklediğim değerler çıkmıştı, güncel haliyle çıkmak nasip olmadı merak ediyorum bende şu anki halini..
Yorum Yap
-
Aslı MTK tarafından gönderilmiş Mesajı göstermasallah kazasız belasız yektacım ,mtk ...
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasaallah yekta enkeiler cok yakisiyor bu minige .
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYekata maşallah kazasız belasız inaşallah... arabamda böyle güzel fotoraflarda çeki ver
Bu arada altı ayda bir dyno'ya çıkıyosun artık ECU Fast dyno sonucu görelim.
çıkıcam kanka yakın zamanda ecufast te de paşaoğlunda da..
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEn guzel R53
Masallah conem
Aslı Yasin Mavi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah Emeğine sağlık Yekta.
Yorum Yap
-
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah yektacım allah ayırmasın diyelim
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok cok guzel ayrica ilk halinden son haline kdr kondisyon 10numara gozukuoR
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göstertü tütü tü 41 kere masallah
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBT bros
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah güle güle kullan
Yorum Yap
-
Fatih V.
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah kazasiz belasiz. Allah nazarlardan korusun. Gercekten harika.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster2in1: Yakışıklı ve sportif.
Kazasız belasız güle güle kullanmaya devam et Yekta.
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBT yi senelerdir cok seviyoruz severek izliyoruz kazasiz belasiz kanka
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKocaman arabaya o kısacık boyuyla oturmuyor mu anlayamıyorum
Aslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGercek bir Minisever'e ornek olucak insanlardansin Yekta'cim Allah nazarladan saklasin
Yorum Yap
-
Burak
Yorum Yap