Bu kazadan pert'e mi çıktı araç ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
bu da benim kız :)
Çöküş
X
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu kazadan pert'e mi çıktı araç ?
06 EKN 13 [emoji41]
Instagram & Snapchat: ekinkerimoglu
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu kazadan pert'e mi çıktı araç ?
Örnek; zamanında JET'i vurdum. Totalde Kosifler bana 70.000 TL gibi bir fatura çıkarttı.
(fatura değilde yani masraf olarak çıkarttıkları liste) Muhtemelen şişirmelerde olmuştur ancak zaten ben de binmek istemedim. Perte çıktı..
Ekinoo; tekrar geçmişler olsun1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGenelde yetkiliye çektiğin taktirde, bu tarz kazalarda Pert'e çıkıyor.
Örnek; zamanında JET'i vurdum. Totalde Kosifler bana 70.000 TL gibi bir fatura çıkarttı.
(fatura değilde yani masraf olarak çıkarttıkları liste) Muhtemelen şişirmelerde olmuştur ancak zaten ben de binmek istemedim. Perte çıktı..
Ekinoo; tekrar geçmişler olsun
Pert oldugu iyi oldu yapilsa bile hem degeri dusecekti hemde guven vermeyecekti
06 EKN 13 [emoji41]
Yorum Yap
-
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkur ederim keremm
Pert oldugu iyi oldu yapilsa bile hem degeri dusecekti hemde guven vermeyecekti
06 EKN 13 [emoji41]
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGenelde yetkiliye çektiğin taktirde, bu tarz kazalarda Pert'e çıkıyor.
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster70 değilse bile 65 hasar çıkmıştır jetten
Yazılı bir şey yok. 4 yıl olmuş abi zaten çokta dert değil
Bazen diyorum keşke yaptırsaydım, DEV'i yapmamış olrdum1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryalan olmasın net hatırlamıyorum ama 71+ KDV gibi bir para demişlerdi..
Yazılı bir şey yok. 4 yıl olmuş abi zaten çokta dert değil
Bazen diyorum keşke yaptırsaydım, DEV'i yapmamış olrdum
Yorum Yap
-
Aslı snnkryl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçok geçmiş olsun :/
06 EKN 13 [emoji41]
Yorum Yap
-
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok gecmis olsun Ekin. Sana birsey olmamis ya en onemlisi o.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
06 EKN 13 [emoji41]
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göstervay be pertlik bişey yok görünürde.. Ben olsam parayı alır satılıga cıktımı aracıda geri alırdım direk AYN ye Çıkma toplarsan baya karlı çıkarsın.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok tesekkur ederimm [emoji4]Son kazadan sonra ozel plakaya tovbe ettim artik [emoji51] En kisa surede konvoyun arkasinda yerimi almak icin sabirsizlaniyorum [emoji4]
06 EKN 13 [emoji41]
Yorum Yap
Yorum Yap