Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Gule gule kullanın. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Cok gaza basmayın
M.Kemal ATATÜRK
kasko 7000 tl istendiği için havalar kötü olduğundan marşa bile basmıyorum şaka bir yana teşekkür ederim cümlemizi kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Aslı erdaldemir tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Bizim oğlana az güncel çekelim dış görünüş konusunda bir değişiklik olamdı sonax detaylı temizlik dışında. Bir daha ki yaza ufak değişikliklere gidebilirim.
BTye baya benziyor ben aynalari siyaha kaplattim gerci
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Valla Maaşallahı var fakat ön panjurun kırmızı oluşunu beğenmedim sadece
Çok teşekkürler evet ön panjuru çok beğenmeyen var bende beğenmiyorum önceki sahibi yapmış bende daha önemli ihtiyaçlarını gidermekten ona vakit ayıramadım bu yaz inşallah girişicem panjura
Siyah R53'ü çok seviyorum, güzel günlerde kullanın
Çok teşekkürler fotoğrafları telefonumdan facebooka aktrıp aldığım için renk tam belli olmamış normalde tam siyah değil kafasına göre değişiyor çok arada bir renk
Yorum Yap