Aslı black tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R60 / Absolute Black / 34 PG 1336
Çöküş
X
-
[QUOTE=OGZ59;108823]Efsane olmus Omur super, Bence arkalara spacer sart icerde durmus, On taraf a gerek yok ama arka istiyor bence arkasi daha toplu durucak, Birde rampa asagi oldugu icin sanirim arka daha alcak durmus arka 1cm daha yukarda olsa daha iyi durucak gibi ayardan sonra
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Omur cok guzel oldu canlisini da gordum bugun gule gule kullan
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah süper olmuş ömür
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel oldu valla,forumda CM'ler atağa kalktı. [emoji317][emoji317]
Yorum Yap
-
Aslı black tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşllah süper oldu ön tarfa ince speysır ve arkya kw ayar kolun al bu iş tmm
Yorum Yap
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEfsane olmus Omur super, Bence arkalara spacer sart icerde durmus, On taraf a gerek yok ama arka istiyor bence arkasi daha toplu durucak
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Rampa yüzünden değil, 2. Kez ayarladığımız halde arka fazla basık oldu, Yusuf ustayı daha fazla uğraştırmak istemedim ramazan vakti. Bir de şu an 17'ler ve amortisörler var bagajda o da bastı, biraz kullanayım iyice otursun bir ayar daha yaptırıcamEn son düzenleyen ömür; 11-06-16, 19:24.
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOmur cok guzel oldu canlisini da gordum bugun gule gule kullan
Yorum Yap
Yorum Yap