Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bakırköy'den 34 HN 0790 :) JCW

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

O xaman acilen nimotech ile irtibata gecmeliyim belki farkli biseyler yapariz ) tabi bu isin ikinci boyutu var Komutan'dan onay çıkması (Esim) )))

Yorum Yap

Selamlar , siz yeter ki kafanizda ortalama bir guc belirleyin gerisi cok kolay bu zamana kadar mini bmw nissan honda porsche mercedes subaru mitsubishi gibi bir cok arabayi a dan z ye teslim alip en iyi sekilde ilgilenilip teslim edildi , is yogunlugundan siteye yazamiyorum ama son zamanlarda cok guze isler cikardik nimotech ayn auto ppr motor sport ile birlikte , istedginiz araci servisin durumuna gore 1 haftada teslim edebiliriz motordan yuruyene su an elimizde her sey mevcut , bir cok arkadasim abim kardesim bilir mesele para harcanmasi degil dogru arabaya dogru para harcanmasi yapilan isten bizim de keyf almamiz sonucta bunlar hobi isi hobi fobiye donusmemeli

Yorum Yap

bu arada arenimo - nimotech
        doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
        2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
        3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
        4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
        5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
        6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
        7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
        8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Selamlar , siz yeter ki kafanizda ortalama bir guc belirleyin gerisi cok kolay bu zamana kadar mini bmw nissan honda porsche mercedes subaru mitsubishi gibi bir cok arabayi a dan z ye teslim alip en iyi sekilde ilgilenilip teslim edildi , is yogunlugundan siteye yazamiyorum ama son zamanlarda cok guze isler cikardik nimotech ayn auto ppr motor sport ile birlikte , istedginiz araci servisin durumuna gore 1 haftada teslim edebiliriz motordan yuruyene su an elimizde her sey mevcut , bir cok arkadasim abim kardesim bilir mesele para harcanmasi degil dogru arabaya dogru para harcanmasi yapilan isten bizim de keyf almamiz sonucta bunlar hobi isi hobi fobiye donusmemeli
          Aciklamalarin icin tesekkurler. Kesinlikle dedigine katiliyorum ilk subaruda fobiyi yasadim sorna polo gti da ama artik akillandim.. emin adimlarla adam akilli yurumek icin hedefler var kafada. Bu arada aren ben onurun arkadasiyim bakirkoyden ayrica yesilkoydeki doganin doa29 sanada tesekkurler tanitiminn icinn ))
          Peki aren benim oyle kafamdan gecen gucler 300 350 hp arasinda ama saglikli bi setup icine girmek istiyorum. Cunku araç dedigin kucuk maliyetler degil. Bir de zaman konumuz var arabayi 1 ay yatirip al oldu muhabbetine girmek istemiyorum bu arada oxur dilerim hiraz fazla uzun oldu..

Yorum Yap

doga bayadir yok ortalarda
            bu arada sizin setupiniz + kapak + methanolle ve orjinal turboyla bugune kadar aldigimiz rekor guc 301 hp (SEC08 JCW 2011) buyuk turbo egzantrik vs girmek isterseniz de DEV20 proje asamasinda, henuz bitmis degil. ama su anki setupiyla 1.5 barda 350 hpnin uzerine cikti (arac cooper s) hedefi 1.9 bar acmak..

projelerimiz kisminda ikisinin de konusu olmasi lazim, ordan inceleyebilirsiniz

http://www.miniclubtr.com/forums/for...OJELER%DDM%DDZ
            doayen!

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              bu arada sizin setupiniz + kapak + methanolle ve orjinal turboyla bugune kadar aldigimiz rekor guc 301 hp (SEC08 JCW 2011) buyuk turbo egzantrik vs girmek isterseniz de DEV20 proje asamasinda, henuz bitmis degil. ama su anki setupiyla 1.5 barda 350 hpnin uzerine cikti (arac cooper s) hedefi 1.9 bar acmak..

Bunları senden duymak ne güzel

Yada öyle bir proje istiyorsanız yapılmışı var hemen verelim
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı huse_jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Aciklamalarin icin tesekkurler. Kesinlikle dedigine katiliyorum ilk subaruda fobiyi yasadim sorna polo gti da ama artik akillandim.. emin adimlarla adam akilli yurumek icin hedefler var kafada. Bu arada aren ben onurun arkadasiyim bakirkoyden ayrica yesilkoydeki doganin doa29 sanada tesekkurler tanitiminn icinn ))
                Peki aren benim oyle kafamdan gecen gucler 300 350 hp arasinda ama saglikli bi setup icine girmek istiyorum. Cunku araç dedigin kucuk maliyetler degil. Bir de zaman konumuz var arabayi 1 ay yatirip al oldu muhabbetine girmek istemiyorum bu arada oxur dilerim hiraz fazla uzun oldu..
                Selamlar , 300 HP ve 350 HP setupları tamamen farklı 2 proje ve birbirinden çok alakasız bütceler ,

359HP lik bir setup GTX28 li motor içi olan ve bütce olarak bu günün kurlarıyla hatrı sayılır rakamlar tutuyor , mekanık ve parça tedariği kısa süreli , rektifiye ve servis durumu da önemli ama parçalar hazır olur servis ve rektifiye müsait olur 10 günde biter ama iş manifold cooler boruları vs işi zaman alıyor malum hazır bir kiti yok , İskender abi elinde yapıyor ve iş bitiminde ciddi güzel bir iş çıkıyor ama zaman olarak kısa değil 2 ay yatar ,

ama mevcut setup ınıza benzin pompası kapak temizliği cnc de işlenmiş kapak meth. ve yakıt ile baya güzel işler yapabilirsiniz ,

ama yine 300 hp almanız zor sonuçta motor km biraz yüksek motor içi olmadığı için Bayçu abi fazla açmak istemeye bilir ama emin olun çok eğleneceğiniz altı üstü her devirde dolu bir aracınız olur ,

elmizde R56 için coil over pompa meth. vs her şey hazır ppr ile 2 li ilşkilerimiz çok iyi 3 günde kapak teslim aldığım oluyor geçen hafta bir GP1 kapağını 3 günde teslim aldım , siz yeter ki isteyin gerisi kolay

Yorum Yap

Birileri bana diyorki sadece kapak ac siboplar ve pistonlar daha detaya gerek yok. Bu konu hakkinda ne diyebiliriz. Aynen iskender abi cok yogun oldugu icin ben genellikle topkapida savas abiye gidiyorum sagolsun beni hic kirmaz butun araclarimda ve motorlarimda yardimci oldu. Oncelikle benim arabanin yol tutusu ve debriyaj ile basliyim diyorum en son butun parcalar elimde oldugunda headers vs girilerek yapilir guzel seyler diye dusunmekteyimm.

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Hic incelemez olurmuyun zaten doğa 'da anlatmisti araci. Bu arada doganin babasi vefat etti o yüzden ortalarda yok bu aralar

Yorum Yap

Aslı huse_jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Hic incelemez olurmuyun zaten doğa 'da anlatmisti araci. Bu arada doganin babasi vefat etti o yüzden ortalarda yok bu aralar
                      Ya cok uzuldum basi sagolsun.. Konustugunda iletirsen cok sevinirim..
                      doayen!

Yorum Yap

Uzun zamandir gosterge ne koyucam diye cebellesirken bugun buldugum P3 gosterge yi takmis bulunmaktayim
                        Gostergenin ozelligi obd den okuyor butun herseyi.
                        Turbo basinc, egt, yag sicakligi, su sicakligi, filtreye giren hava derecesi, hiz, devir saati,
                        0-100 sure olcer.
                        Kullandikca video ve resim paylaşırım. Sirada coilover ve alt takımda yuruyende guclendirmeler yapacagim
                        Eklenen Dosyalar

Yorum Yap

cok heves ettigim bi gosterge, ama benim defilerin altinda kaliyor diye takamadim..
                          doayen!

Yorum Yap

Aslinda elimde aem bikac gosterge vardi ama dedim ki tek olsun su sicakligi basinci goreyim yeter. Baktim bi dunya ozelligi var bende dayanamadim aldim. Simdi birtek afr takacagim. Bugun aem kule gergisi bakicam kimde varsa alayimda takayim artik

Yorum Yap

an itibari ile aem kule gergisi , h&r coilover ve alta ön ve arka endlink ler eklenmiştir. elimde bir takim eibach coilover vardır satılıktır bilginize

Yorum Yap

Yeni parçalarınız hayırlı olsun, çok güzel araç güle güle kullanın

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X