Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
merhaba arkadaşlar aracıma benden önceki sahibi yazılım yaptırmış
fakat yazılımı kim yapmış nasıl yapmış ne sonuç alınmış hangi markayı kullanmış hiç bir fikrim yok bunu nasıl öğrenebilirim?
Zor, bildigim kadariyla Ozgun ugrasmisti bir donem ama seneler once... Min.4 senesi var
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Geçen hafta cuma günü teslim ettiğim aracıma nihayet dün kavuştum iskender downpipe ve turbo bakımı için gittiğim A.y.n. den;
Turbo burç gövde değişimi, iskender downpipe, egzos spirel, sol dış aks kafası, sol iç aks lalesi, turbo yağ basınç rakoru
sağ üst motor kulağı, 4 adet buji, 4 adet bobin, genel bakım kontrol sıvı değişimleri ve H&R yay takarak çıktım
Arabamdan çıkan presli yaylarıda hatıra olarak saklamayı düşünüyorum ( üçün beşin peşine düşüp o yayları pres yaptıran eski sahibine hediye de edebilirim! )
Adam O.Z. jantların çizilen yerlerini siyah sprey boyayla boyamış gülermisin ağlarmısın...
Ben minimi almamışım resmen bir zalimin elinden kurtarmışım
yapılan işlemlerin tamamını araç başında olmadığım için fotoğraflayamadım yinede bir iki poz aldım başlık için.
A.y.n.'ye titiz işçilik uygun fiyat politikası ve esnaflıkları için ayrıca burdan teşekkür ediyorum.
Yorum Yap