Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 LA is loading :)
Çöküş
X
-
sigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
-
Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşeritleri sökülmeye karşı sigortalattım )
İlan No: 206418617
bu farları kullanan varmı? tavsiye edermisiniz?doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAman diyim sakın alıyım deme çok pişman olursun. Maslakda far tunninge git boyat içlerini siyaya bi-xenon yazısıda koyuyor içine erdinç abi 350 tl civarlarında maaliyeti olması lazm, orjinal farlarını siyaha boyuyolar işçilik gayet başarılı atma yada herhangi bşi de olmuyor..
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Yorum Yap
-
Orijinal xenon farları satın alıp, Photon markasının beyni ve ampulleriyle xenon retrofiti yapabilirsiniz. Arıza ışığı vs.'de yanmaz.
Diğer farların neden tavsiye edilmediğine gelirsek, mercekleri berbat, doğru düzgün aydınlatmaz. Sadece aracın görüntüsünü değiştirir, güzel ve ya çirkin onu bilemem.
Encıl takma mevzuları 2006-2007 yılında bitti sanki bu arada
Bir diğer seçenekte orijinal farların içlerini siyaha boyatmak:
Örnek:
[CENTER]
VENI, VIDI, MINI.
[/CENTER]
Yorum Yap
-
tutku 'nun gönderdiği farlar için link : https://www.ecstuning.com/News/MINI_...012_2013_2014/
Türkiye'ye gelmesi 700$'ları rahatlıkla bulacaktır, gümrük falan biraz can sıkabilir.
Benim göndermiş olduğum halojen far boyama uygulaması Amerika'dan, ama İstanbul'da bu işi yapan bir çok yer var.
Fartuning Erdinç Bey yapabilir ama, açıkçası müşteriye tutumu ve yüksek fiyatı yüzünden ben bir daha iş yaptırmamak için yemin ettim.
Bu sebeple araştırmalarım sonucu Bostancı Sanayi sitesinde Farcı Cihan diye birini buldum, aracımın farlarının içini boyadı, zemini de güzel astarladı, kesinlikle boya atması vs. olmayacak dedi, bakalım bekleyip göreceğiz. (Farcı Cihan linkine tıklayıp facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz, reklam gibi görülürse link kaldırılabilir.)
1 hafta kadar oldu, neredeyse her gece kullandım arabayı, herhangi bir problem yok henüz.
Göndermiş olduğum ilk görseldeki işi 200TL gibi bir rakama farlarınızı temizleme dahil yapıyor, sabah bırakıp akşama alıyorsunuz (09.00-15.00).
Bilginiz olsun.[CENTER]
VENI, VIDI, MINI.
[/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı göstertutku 'nun gönderdiği farlar için link : https://www.ecstuning.com/News/MINI_...012_2013_2014/
Türkiye'ye gelmesi 700$'ları rahatlıkla bulacaktır, gümrük falan biraz can sıkabilir.
Benim göndermiş olduğum halojen far boyama uygulaması Amerika'dan, ama İstanbul'da bu işi yapan bir çok yer var.
Fartuning Erdinç Bey yapabilir ama, açıkçası müşteriye tutumu ve yüksek fiyatı yüzünden ben bir daha iş yaptırmamak için yemin ettim.
Bu sebeple araştırmalarım sonucu Bostancı Sanayi sitesinde Farcı Cihan diye birini buldum, aracımın farlarının içini boyadı, zemini de güzel astarladı, kesinlikle boya atması vs. olmayacak dedi, bakalım bekleyip göreceğiz. (Farcı Cihan linkine tıklayıp facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz, reklam gibi görülürse link kaldırılabilir.)
1 hafta kadar oldu, neredeyse her gece kullandım arabayı, herhangi bir problem yok henüz.
Göndermiş olduğum ilk görseldeki işi 200TL gibi bir rakama farlarınızı temizleme dahil yapıyor, sabah bırakıp akşama alıyorsunuz (09.00-15.00).
Bilginiz olsun.
İnşallah sıkıntı yaşamazsın.
34 UJB 72 / r56 Red JCW34 UJB 72 - R56 RED JCW '09
Yorum Yap
-
Bence en mantıklısı farlarnzn içini siyaha boyatn far tunningde tabi o metal bi-xenon yazısı olmazsa olmazı eğer elinde yoksa hiç boyatmayn boşuna ısındıkça boya atması olucaktr metalin ordaki görevi ısıyı emip boyaya ulaşmasını engellemek. Xenon konusuna gelince benim komşum var ilker kemal adı bu piyasada kemal olarak biliniyor sanırım. Biraz araştırnca nekadar iyi işçiliği oldgunu görüceksinz internettede adı çokça geçen biri. Şöyle diyebilirm 3 oda 1 salon evinin bütün heryerini atölye olarak kullanıyor ben bgn yada yarn sorup öğrenirim yapılabilirni maaliyeti ne olur gbilerinden..sigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİçine metal parçadan koymamış zannediyorum. Bir süre sonra ısı kaynaklı boya atıcaktır. Daha önce parçasız boyatan arkadaşlar oldu bu problemle karşılaştı.
İnşallah sıkıntı yaşamazsın.
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Biliyorum ben de problem yaşayanlardanım, sonra açtırıp metal parça koydum. Ama fartuning'in koyduğu parça uykularımı kaçırdı o yüzden boyasız başka xenonla takas edip Duell AG karbon far içlerinden getirttim.
Adam kendinden çok emin konuştu, eğer zemin güzel hazırlanırsa kesinlikle atma olmaz dedi, garantisi benim 1 sene sonra atsın yine gel dedi, bakalım[CENTER]
VENI, VIDI, MINI.
[/CENTER]
Yorum Yap
-
bu arada yanlis anlasilma olmasin diye yaziyorum, mercekli farlarda zemini siyaha boyatinca atma durumu soz konusu oluyor. merceksiz farlar acilip siyaha boyandiginda boyle bir problem olmuyor diye biliyorum.doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
Yorum Yap