Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Hepimize teşekkür ederim arkadaşlar. Bir şey sormak istiyorum. Mini min anahtarını yenilemek istiyorum bagaj tuşu çalışmıyor ve anahtar biraz fazla yıpranmış. Özel servisler 600-700 ₺ cıvarı maliyet çıkarıyor. Bunun hesaplı başka bir yolu varmıdır.
Birde aracıma Amerikan sinyal taktıra bileceğim İstanbul'da biryer tavsiye verirmisiniz. Forumda bir kaç arkadaş var sanırsam bu işi yapan. Şimdiden teşekkürler.
Aslı hmt_bozdogan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Hepimize teşekkür ederim arkadaşlar. Bir şey sormak istiyorum. Mini min anahtarını yenilemek istiyorum bagaj tuşu çalışmıyor ve anahtar biraz fazla yıpranmış. Özel servisler 600-700 ₺ cıvarı maliyet çıkarıyor. Bunun hesaplı başka bir yolu varmıdır.
Birde aracıma Amerikan sinyal taktıra bileceğim İstanbul'da biryer tavsiye verirmisiniz. Forumda bir kaç arkadaş var sanırsam bu işi yapan. Şimdiden teşekkürler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
sadece kasasini alip ic mekanizmasini yeniye aktarabilirsiniz. mini de degil ama baska marka bir aracin anahtarinda yaptim bunu. sanayideki anahtarcilardan birinde denenebilir...
amerikan dodik konusunda da orjinal parca kullanmanizi tavsiye ederim. biraz pahali ama kesip bicmek yerine direk alip, caniniz istediginde satabilirsiniz. diger turlu bir geri donusumu olmuyor cunku...
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Aslı hmt_bozdogan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Sent from my iPhone using Tapatalk
Anahtar için avm içindeki anahtarcılar yapıyor. Doğanın dediği gibi içini boş kapla değiştiriyorlar.Ben sorduğumda 150 tl gibi fiyat almıştım.
Yorum Yap