Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
SAM White silver R56 JCW '13
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ve son parçamız İngiltere'den ithal, oradaki bir araçtan çıkma sarı plaka
Bir yorum yaz:
-
Eyvallah kanka sağolAslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de mini de harman&cardon'ün üstüne çalacak bir tesisat olabileceğini sanmıyordum ama bu bambu meredi harman'ı aratmıyor. Ciddi iyi çalıyor kanka maşallah
Bir yorum yaz:
-
Ben de mini de harman&cardon'ün üstüne çalacak bir tesisat olabileceğini sanmıyordum ama bu bambu meredi harman'ı aratmıyor. Ciddi iyi çalıyor kanka maşallahAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayatimda 1 kere ses tesisati yaptirdim arabama, onda da focal & audison ikilisini kullanmistik
niteliklerini hatirlamiyorum ama guzel caliyolardi 
Bir yorum yaz:
-
Çok teşekkürler valla yalan yok araba da köpek de plaka da Selim Alp'inAslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah arabaya kisa surede tamamladin bitirdin cok guzel oldu gule gule kullanin kardesin cok sansli
bu arada kopekte kardesinin sanirim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Masallah arabaya kisa surede tamamladin bitirdin cok guzel oldu gule gule kullanin kardesin cok sansli
bu arada kopekte kardesinin sanirim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Hayatimda 1 kere ses tesisati yaptirdim arabama, onda da focal & audison ikilisini kullanmistikAslı mrtmltp tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarman Kardon yok ama daha iyisi var takdirimce. Arabadaki tesisat Focal Bambu serisi mid ve tiz, Focal Bambu Sub ve Audison Amfi
niteliklerini hatirlamiyorum ama guzel caliyolardi
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarman Kardon olsaymis tadindan yenmezmis
Harman Kardon yok ama daha iyisi var takdirimce. Arabadaki tesisat Focal Bambu serisi mid ve tiz, Focal Bambu Sub ve Audison Amfi
Bir yorum yaz:
-
Sağol kardeşim teşekkürlerAslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçok güzel maşallah Allah nazardan saklasın peşinden geliyorum ufak ufak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
çok güzel maşallah Allah nazardan saklasın peşinden geliyorum ufak ufak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Çok teşekkürlerAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster41x41 masallah....ates parcasi oldu...
Bir yorum yaz:
-
Bendim bendim, hatta şimdi de burdayımAslı MrV tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHuqqada sendin bugün doğru mu?
Bir yorum yaz:
-
Huqqada sendin bugün doğru mu?Aslı mrtmltp tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok teşekkürler
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: