Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Diriliş "Blue R56 LCİ 2012 Cooper S"
Aslı MGChilal;105738QUOTE= tarafından gönderilmiş
Serkan ben bu resimler bukadar net görmemiştim hatta senin arabanın ilk hali neymiş oyle yaaa bayıldım kapak fotoğrafı olabilecek güzellikte ama beyaz tavan çokmu çokmu hoş neeee vy gp ile mgc yi yanyana fotoğrafını çekmek istemm[emoji23][emoji23]
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
ABB'nin katkılarıyla;
Serkan ben bu resimler bukadar net görmemiştim hatta senin arabanın ilk hali neymiş oyle yaaa bayıldım kapak fotoğrafı olabilecek güzellikte ama beyaz tavan çokmu çokmu hoş neeee vy gp ile mgc yi yanyana fotoğrafını çekmek istemm[emoji23][emoji23]
Aslinda gonlumden geciyor siyah yapmak da, jantlar krom onlari da degistirmek lazim, sonra ruhsati degistirmek lazim... Seritleri sokmem kesinlikle. Yani o is pek aklima yatmadi acikcasi. Hem ben onu boyle oldugu gibi sevdim <3
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satılık jant var ahahaha
Jantlarıda boyatırsın,artı ruhsata işletmedim ben.Hadi şeritleride siyah yaparsın(bunu dememem lazım) Herkesin bir değişikliğe ihtiyacı vardır bence.
Aslinda gonlumden geciyor siyah yapmak da, jantlar krom onlari da degistirmek lazim, sonra ruhsati degistirmek lazim... Seritleri sokmem kesinlikle. Yani o is pek aklima yatmadi acikcasi. Hem ben onu boyle oldugu gibi sevdim <3
Bir yorum yaz: