Maşallah çok güzel olmuş,heyecan verici.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
DOAYEN'S R56 Midnight Black Cooper S from California
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir de foto cekmeden once kamerayi parmak izinden kurtarmak icin silutu formatindan kurtulursun
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstertesekkurler abiaydinlikta bi iki fotografini daha cekicem, boyle bisey anlasilmiyo cok
utu formatindan kurtulursun
Bir yorum yaz:
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok degismis cookkazasiz belasiz kullan kardesim...
aydinlikta bi iki fotografini daha cekicem, boyle bisey anlasilmiyo cok
Bir yorum yaz:
-
Guzel bir servis buldum kendime mini corsa diye, bmw ve mini alanlari sadece.
Serviste bugun minime gp2 difuzor, hr yay, on ve arka kule gergilerini taktirdim.
Basikligi beni tatmin etmedi ama en azindan leylek gibi durmuyor artik
Fotograflar yine utuyle cekilmis kalitesinde kusura bakmayin
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNedir son durum doa plakayı aldın mı bir güncel paylaş bakalım
Bir yorum yaz:
-
Abi burda herkes kamyonet kullandigi icin park yerlerine inisleri cikislari onlara gore dizayn etmisler
Bir yorum yaz:
-
Ordadamı yol şartları bozuk.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
yol sartlari nedeniyle coilover almaktan vazgectim, son siparisim olan hr yay ve gp2 difuzoru bekliyorum. bu parcalarda gelince montaja basliyacagim. cok heycanliyim
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterplastidip lerde atma vs oldumu hiç doa ? bende parlak siyahları mat a çevircem
Bir yorum yaz:
-
plastidip lerde atma vs oldumu hiç doa ? bende parlak siyahları mat a çevircem
Bir yorum yaz:
-
Aslı Rapido tarafından gönderilmiş Mesajı gösterResimlerde pek bişey görünmüyor ama bence gayet güzel olmus
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: