parlak siyah plasti dip var abi,Cift kat oluyor parlak vernigide atiliyor ustune.Bence oralara en mantiklisi plasti dip
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ama sen paintte yaparsan kaplarım 

Ama sen paintte yaparsan kaplarım 

kim alinin arabayi soran kizlar ondan bahset sen
Orda dikkatimizi çeken sarışın zat-ı muhteremler vardı, onlarla tabi ben iletişime geçtim Bilal sapını tanımıyolar bile hatta onlar için bu dünyada Bilal diye biri bile yok, arabasını bile benim sanıyolar. Ben de bozmuyorum tabiki bende bi siyah bi de beyaz var diye geçiştiriyorum. Bizim sap Bilal de hala elektrik bandı goygoyu yapsın 

Orda dikkatimizi çeken sarışın zat-ı muhteremler vardı, onlarla tabi ben iletişime geçtim Bilal sapını tanımıyolar bile hatta onlar için bu dünyada Bilal diye biri bile yok, arabasını bile benim sanıyolar. Ben de bozmuyorum tabiki bende bi siyah bi de beyaz var diye geçiştiriyorum. Bizim sap Bilal de hala elektrik bandı goygoyu yapsın 

Bu saatten sonra Bilal arabaya sticker yaptırır, şu çamurluklarda isim soyisim kan grubu falan yazanlardan hahahah 

sence bunun için arabaya ihtiyaç duyar mıyım?
hahhah
sence bunun için arabaya ihtiyaç duyar mıyım?
hahhah

Yorum Yap