Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 aj 0050
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaa gel tavani siyah helicooper yapalim camtavanda yok oh mis
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi35 AJ 0050 R56 S
34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
35 ALM 13 R53 COOPER S
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroff-topic:
musty haftaya bisiler icelim diyorum. Alsancak olur baska yer olur. Katilir misin?35 AJ 0050 R56 S
34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
35 ALM 13 R53 COOPER S
Yorum Yap
-
evet beyler ısın ıcınden cıkamadım fıkırlerı alayım bu fırmayla konustum folyo gnderırım dedı ıstanbuldakı tum fırmaları aradım ınsan gıbı olumlu konusan tek burası cıktı allah hayrlı ısler versın arkadasa fotolar bunlar aracım sıyah tavan ayna kanat aynı tonda kaplancak kalıperlerde boyancak
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]En son düzenleyen musty 35jcw; 27-08-15, 12:42.35 AJ 0050 R56 S
34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
35 ALM 13 R53 COOPER S
Yorum Yap
-
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevet beyler ısın ıcınden cıkamadım fıkırlerı alayım bu fırmayla konustum folyo gnderırım dedı ıstanbuldakı tum fırmaları aradım ınsan gıbı olumlu konusan tek burası cıktı allah hayrlı ısler versın arkadasa fotolar bunlar aracım sıyah tavan ayna kanat aynı tonda kaplancak kalıperlerde boyancak
[IMG][/IMG]
bilemedim..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstercok radikal bi karar ama ya :/
bilemedim..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla amac degısıklık yapılmayanı yapmak da kotu olma olasılıda var tabı sureklı nette ınstagrmda bakıyrm bıtane ornek olsa gaza gelcem yapıcamda hıc yok tavanı bu renklerde kaplayan ortak bı karar alalımda yapalım ya en azınan kotu olursa suclucak bırılerı olsun hahahha35 AJ 0050 R56 S
34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
35 ALM 13 R53 COOPER S
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence budur,1 tık koyusuda olabilir.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi tavan ve aynaları mor yap efsane olsun35 AJ 0050 R56 S
34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
35 ALM 13 R53 COOPER S
Yorum Yap
Yorum Yap